CS ke 14.09. klo 20:30

ENCE - HEET

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! ENCE:n uusi kokoonpano debytoi tänään! Hurjaa kerrointa joukkueen tasoitukselle!

Suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen uusi kokoonpano debytoi tänään ESL Pro Leaguen päivän viimeisessä ottelussa klo: 20:30 alkaen. Joukkue saa vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n, joka on ehdottomasti yksi C-lohkon heikoimmista joukkueista. ENCE:n uusi linari näyttää todella lupaavalta, sillä Lotan “Spinx” Giladin ja Aleksander “hades” Miskiewiczin tilalle saatiin napattua melkoisen kovat vahvistukset. Joukkueeseen liittyi Movistar Ridersin AWP-pelaaja Alvaro “SunPayus” Garcia sekä tanskalaispelaaja Valdemar “valde” Vangså.

ENCE:lle tarjotaan heti avausotteluun järjettömän kovaa kerrointa. Joukkue saa siis klo: 20:30 vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n, joka ei millään mittarilla ole vielä huippujoukkue. HEET tulee ottelussa poistamaan Miragen, kun ENCE puolestaan poistaa varmastikin Infernon.

HEET saa omaksi kartakseen valittua esimerkiksi Dust 2:n, kun ENCE puolestaan saattaa hyvinkin valita Nuken tai Overpassin. Karttoja on turha sen enempää lähteä arvuuttelemaan, sillä kaksi uutta pelaajaa ENCE:n rosterissa tarkoittaa melkeinpä täysin uutta pelikirjaa. ENCE:n IGL Marco “Snappi” Pfeiffer on kuitenkin äärimmäisen taitava IGL, joka yleensäkin on loistanut aina uusien kokoonpanojen kanssa. Taustalla joukkueen suomalainen valmentaja Eetu “sAw” Saha on varmistanut, että joukkue on valmis debyyttiotteluun.

Tulivoimaa löytyy ENCE:n linarista kenties jopa enemmän, sillä vaikka Spinxin menetyksen myötä sitä lähti rifle-osastolla, tuo SunPayus sitä huomattavasti lisää AWP-osastolla. Spinxin puuttuminen myös vapauttaa ENCE:n muita rifle-pelaajia, kuten nähtiin IEM Dallas -turnauksessa, missä Spinx ei ollut paikalla.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle ENCE -1,5 kertoimella 2.58
4. Kun vetosi voittaa olet lunastanut käytännössä tuplakertoimella 2x 2.58

ENCE

@ENCE
New season, new us

🆚 @heet_gaming
🕢 19:30 CEST

#EZ4ENCE #ESLProLeague