CS pe 22.04. klo 13:15

ENCE - HEET

ENCE:lle todella tärkeä ottelu edessä – onko HEET:stä haastamaan joukkuetta?

Suomalaisorganisaatio ENCE kohtaa perjantaina RMR-karsinnoissa ranskalaisjoukkue HEET:n. Ottelu alkaa klo: 13:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Molemmat joukkueet ovat PGL Antwerp Major -turnauksen karsinnoissa 1-1 -tilanteessa. ENCE kärsi tappion Astralista vastaan, ja voitti Spiritin. HEET puolestaan hävisi Sinnersille, mutta voitti Sproutin selvin lukemin.

ENCE on selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Joukkue saa loistavan kartan, sillä ENCE:n vakipoisto Inferno on HEET:n ns. “go-to” -kartta. HEET:llä on Infernossa 71% voittoprosentti, ja 21 pelattua ottelua. HEET poistaa puolestaan Miragen vakipoistonaan. Molemmilla on ykköspoistojen jälkeen kaksi poistoa jäljellä. ENCE haluaa varmastikin eroon Vertigosta sekä Ancientista, jolloin jäljelle jää Nuke, Dust 2 ja Overpass. HEET poistaa Overpassin, jolloin joukkueen valinnaksi jää pelataanko ottelu Dustissa vai Nukessa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Molemmat ovat loistavia karttoja ENCE:lle, ja kyseisen ottelun karttaveto on niin ilmiselvä, että ENCE:n pelin sisäinen johtaja Marco “Snappi” Pfeiffer voi tehdä valmistautumisensa melko huolettomasti molempiin edellä mainittuihin karttoihin.

ENCE:n pelaajat ovat selvästi tasokkaampia ja kokeneempia, sillä pelasihan ENCE juuri ESL Pro Leaguen finaaleissa. Joukkueen 3,5 -kierroksen tasoitus kelpaa lapulle mainiosti, kun kertoimeksi tarjotaan lähes kahta.

10 euroa pelirahaa