CS to 15.09. klo 20:30

ENCE - Heroic

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic umpisurkea! ENCE:llä loistava mahdollisuus toiseen kiinnitykseen lohkossa

ESL Pro Leaguen torstain viimeisessä ottelussa päästään jälleen ihailemaan suomalaisorganisaatio ENCE:n uuden kansainvälisen linarin otteita, kun joukkue saa vastaansa tanskalaisjoukkue Heroicin. Ottelu alkaa klo: 20:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ENCE on pieni ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta pelattavaa kerrointa löytyy silti.

ENCE menetti kesätauon aikana tähtipelaajansa Lotan “Spinx” Giladin. Samalla joukkue päätti penkittää puolalaisen AWP-pelaajansa Aleksander “hades” Miskiewiczin. Tilalle ENCE nappasi Movistar Ridersin lahjakkaan AWP-pelaajan Alvaro “SunPayus” Garcian sekä tanskalaisen Valdemar “valde” Vangsån.

Jos rehellisesti tilannetta katsotaan, on allekirjoittaneen mielestä nykyinen ENCE itseasiassa huomattavasti parempi, kuin aikaisempi. SunPayus on huomattavasti tasokkaampi AWP-pelaaja, kuin hades, joka oli melkeinpä aina ENCE:n heikoin lenkki muutamia superotteluita lukuun ottamatta. Valde puolestaan tuo Snappin rinnalle toisen järjen äänen, sillä onhan valde toiminut itsekin pitkään pelin sisäisenä johtajana. Kyseessä on todella äänekäs ja fiksu pelaaja, joka varmasti pitkässä tähtäimessä nostaa ENCE:n osakkeita.

Ottelu Heroicia vastaan on todellinen testi. ENCE on päässyt harjoittelemaan jo kuukauden päivät uuden kokoonpanonsa kanssa, ja ainakin HEET:ä vastaan ongelmia tuskin näkyi. Heroic on ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina, ja ottelussa avautuukin loistava mahdollisuus lyödä ENCE:n puolesta. Heroicin karttavalikoima on sekaisin eikä joukkueen formi ole lähelläkään entistä.