CS pe 29.04. klo 17:30

ENCE - Heroic

Heroic kovassa tikissä – riittääkö ENCE:llä firepower?

BLAST Premier Showdown -turnauksen pelit jatkuvat perjantaina. Päivän starttaa Euroopan turnaus, missä ensimmäisessä välieräottelussa suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen linari saa vastaansa tanskalaisjoukkue Heroicin. Ottelu alkaa klo: 17:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voittaja nappaa paikan finaalista, missä on voitolla tarjolla turnauksen ainoa paikka BLAST:n kevään finaaliturnaukseen.

Heroic on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki, ja vain Pinnaclelta löytyy kirjoitushetkellä yli 1,60 -kerrointa. Heroic on ollut viime aikoina todella kovassa iskussa, ja joukku näyttää erittäin valmiilta hieman yli viikon päästä alkavaan Major-turnaukseen. Joukkue on viime päivinä onnistunut voittamaan todella kovatasoisia vastustajia, ja tällä hetkellä koko joukkue näyttää pelikykyiseltä eikä nippu ole pelkästään Martin “stavn” Lundin varassa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

ENCE nappasi turnauksen ensimmäisessä ottelussa voiton CPH Flamesista lähinnä joukkueen tähtipelaaja Lotan “Spinx” Giladin ansiosta. Spinx on ollut uskomattoman kovassa tikissä viime aikoina, ja on suorastaan kantanut ENCE:n nippua joukkueen voittamissa otteluissa.

Heroicin karttavalikoima sopii loistavasti ENCE:ä vastaan. Joukkue poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, kun ENCE puolestaan poistaa Infernon. Heroic saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Vertigon, mikä on tilastolliseti ENCE:n heikoin kartta. Samaan aikaan Heroic on loistovireessä ENCE:n parhaassa kartassa Nukessa, mikä saattaa pakottaa ENCE:n valitsemaan omaksi kartakseen Ancientin.

Hyvällä CT-alulla Heroic voi napata ottelun jopa lukemin 2-0, mutta mikäli niin ei tapahdu, on kolmanneksi kartaksi todennäköisesti päätyvä Nuke myös erittäin kova kartta Heroicin viisikolle.

10 euroa pelirahaa