CS ti 22.03. klo 18:00

ENCE - MAD Lions

ENCE vahvassa iskussa – karttavalikoima puhuu joukkueen puolesta

Suomalaisorganisaatio ENCE:n ei-niin-suomalainen CS-joukkue saa tiistaina FantasyExpo -nimeä kantavassa BLAST Premier -sarjan karsintaturnauksen karsintaturnauksessa vastaansa MAD Lionsin paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. ENCE on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki varsinkin, kun MAD Lions ei saa parasta pelaajaansa Viktor “sdy” Orudzhevia peliin hänen ollessaan jumissa Ukrainassa.

Klo: 18:00 alkavassa ottelussa ENCE saa lähes brutaalisti poistettua kaikki heikot karttansa. Joukkue tulee pääsemään eroon Ancientista, Infernosta ja Overpassista. MAD Lions poistaa vakipoistonsa Vertigon, jolloin joukkueen poistaessa Miragen, jää joukkueen valittavaksi, pelataanko ottelussa Dust 2:sta vai Nukea. Molemmat ovat loistavia karttoja ENCE:lle, ja kun ottaa huomioon MAD Lionsin nollarecordin Nukessa, on pelattava kartta mitä todennäköisimmin Dust 2.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ENCE voitti Dustissa edellisviikolla Outsidersin (Virtus.pron), Vitalityn sekä FaZe:n, joka tekee joukkueen vireestä melkoisen pelottavan. MAD Lions on onnistunut voittamaan kyseisessä kartassa vain 57% pelaamistaan otteluista, ja mukaan on mahtunut isonumeroisia tappioita mm. SKADE:a, BLUJAYS:a sekä Trickediä vastaan. Todella epävarmaa menoa, sillä mitä muutakaan voi odottaa varapelaajalla pelatessaan.

MAD Lions ei ole lähelläkään ENCE:n tasoa, ja kun suomalaisorganisaation linari todisti Pro Leaguessa kehittyneensä uuden pelaajansa Pavle “maden” Boškovićin kanssa selvästi, ei MAD Lionsista pitäisi olla ENCE:lle mitään haastetta. Lapulle ENCE:n kierrostasoitus pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa