CS la 09.04. klo 16:30

ENCE - NIP

Nähdäänkö ENCE Pro Leaguen finaalissa? Välierissä vastassa NIP!

ESL Pro Leaguen välieräparit ovat selvillä. Lauantaina finaalipaikasta taistelevat ensin ENCE ja NIP, ja myöhemmin illalla FURIA sekä FaZe. Edessä on äärimmäisen tiukkoja otteluita, ja suomalaisittainkin päästään jännittämään, sillä vaikka ENCE:ssä ei enään suomalaisia pelaajia pelaakkaan, on suomalaisella huippuorganisaatiolla edelleen kotimainen valmentaja.

ENCE on pelannut loistavasti Pro Leaguessa. Joukkue on energinen, pelivalmis, aggressiivinen, ja kykeneväinen tekemään todella kovia tahdinmuutoksia. Marco “Snappi” Pfeifferin pelin sisäinen johtaminen on loistavalla tasolla, ja hän on saanut hoidettua ENCE:n roolituksen erittäin hyvin kuntoon. Nyt jopa ENCE:n uusin lisäys Pavle “maden” Bošković istuu kokoonpanoon loistavasti.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ENCE saa vastaansa NIP:n, joka pelaa viimeistä turnaustaan varapelaajansa Love “phzy” Smidebrantin kanssa. Phzyn tilalle Pro Leaguen jälkeen hyppää NIP:n isolla rahalla ostettu Ludvig “Brollan” Brolin, sillä joukkue alkaa valmistautumaan tulevaan RMR-turnaukseen, ja sitä seuraavaan Major-turnaukseen. Joukkue on jo avoimesti sanonut harjoittelevansa pelkästään Brollanin kanssa.

Snappi sekä joukkueen suomalainen valmentaja Eetu “SAW” Saha ovat loistavia antistrattaamisessa sekä ylipäätäisessä valmistautumisessa. ENCE:ltä ja Snapilta on nähty loistavia pelisuunnitelmia, minkä avulla joukkue on saanut mahtavia aloituksia otteluiden kartoissa. ENCE on tänäänkin valmis, ja jopa pienoinen ennakkosuosikki, vaikka kertoimet ei välttämättä samaa mieltä olekkaan.

10 euroa pelirahaa