CS pe 14.10. klo 11:30

ENCE - TeamOne

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? ENCE järisyttävä ennakkosuosikki – TeamOnelle peräti 7,5 -kierroksen tasoituslinjaa

Suomalaisorganisaatio ENCE:n kansainvälinen linari pelaa perjantaina alkavassa ESL Challenger Rotterdam -turnauksessa. Turnaus pelataan LAN-ympäristössä Rotterdamissa, ja palkintopottiin on saatu 100 000 dollaria. ENCE kohtaa turnauksen ensimmäisessä ottelussaan brassijoukkue TeamOnen paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ottelu alkaa klo: 11:30.

ENCE on valtaisa ennakkosuosikki kertoimien valossa. TeamOne:lle saa nimittäin reilusti yli 4,50 -kerrointa, jota ei kuitenkaan tällä kertaa hyödynnetä. Fakta nimittäin on se, että ENCE:n pitäisi hoidella TeamOne helposti, mikäli RMR-karsinnoissa nähty formi pysyy yllä. Ei ole kuitenkaan kieltäminen, etteikö TeamOne olisi äärimmäisen kilpailukykyinen joukkue, ja etteikö joukkueen kierrostasoitus kelpaisi lapulle.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

TeamOnen karttavalikoima on loistavassa iskussa. Joukkue poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun ENCE puolestaan poistaa Infernon. ENCE käyttää kaksi viimeistä poistoaan varmastikin Overpassiin sekä Ancientiin. TeamOne puolestaan poistaa todennäköisesti Dust 2:n sekä Nuken, jolloin pelattavaksi kartaksi jäisi Mirage.

TeamOne on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana 83% pelaamistaan otteluista Miragessa. ENCE:n uusi linari on nähty Miragessa vain kahteen otteeseen, kun molemmista otteluista tuli tappiot MOUZ:a ja Astralista vastaan. TeamOnen 7,5 -kierroksen plusmerkkinen tasoitus napataan lapulle ilomielin tietysti Pinnaclelta.

ENCE

@ENCE
ENCE IS COMING TO BRAZIL 🇧🇷

#EZ4ENCE #IEM