CS ma 07.02. klo 16:00

Endpoint - 777

Norjalaisjoukkue 777 saa vastaansa Endpointin – karttavalinnoissa selvä mahdollisuus!

Norjalaisjoukkue 777 kohtaa tiistaina Pinnacle Winter Series 2:n karsinnoissa Endpointin. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. 777 on kertoimien valossa suuri altavastaaja ottelussa, sillä Endpointin vire on ollut viime aikoina selvästi parempi. Endpoint on myös rosterin yksilötasolla vahvempi joukkue, joka ei kuitenkaan estä 777:n karttavoittoa varsinkin, kun katsotaan yksittäisten karttojen suoritustasoa.

Norjalaisjoukkue on loistanut etenkin Nukessa sekä Ancientissa. Endpointin vakipoisto on Overpass, joka jättää molemmat edellä mainituista kartoista pöydälle. Nukessa 777 on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana neljä kertaa, kun Ancientissa joukkue on puolestaan otellut kahdeksan kertaa. Nukessa joukkue on voittamaton, kun Ancientissa puolestaan otteluista on voitettu 75%.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kun katsotaan joukkueen kohtaamia vastustajia molemmissa kartoissa, on selvää, että Nukessa joukkuetta ei ole haastettu vielä kunnolla. Ancientissa puolestaan 777 on napannut voittoja mm. Wisla Krakowista, Finestista, Uniquesta sekä Enterprisestä. Kyseiset joukkueet ovat kovia päänahkoja.

Endpointin tekeminen Ancientissa on ollut melkoisen surkeata katseltavaa. Joukkue on voittanut vain kaksi venäläisjoukkuetta K23:n ja GMT:n kyseisessä kartassa, ja hävinnyt kaikkia muita joukkueita vastaan. Endpointin terroristipuolet ovat todella heikkoja vain 33% voittoprosentilla. 777:n teropuolen voittoprosentti on sentään yli 44%.

Ota 777:sta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen 777:n kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on 777:n lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA 777:aa TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa