CS ti 13.12. klo 20:00

Endpoint - 9INE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Endpoint on ollut kuin läjä sitä kuuluisaa ruskeaa – Puolalaisjoukkue 9INE:llä helppo voitto edessä!

ESL Challenger -liigaa pelataan tiistaina neljä ottelua. Liigan pudotuspelit ovat noin puolivälissä, kun parhaat ovat vain kahden voiton päässä finaalista, ja heikoimmat vielä todella monen voiton päässä edes alemman bracketin finaalista. Mukana on silti vielä kaksitoista joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuudet mestaruuteen.

Päivän kaikki ottelut alkavat klo: 20:00, ja ne kaikki pelataan paras kolmesta -formaatilla. Toisena käsittelyyn napataan Endpointin ja puolalaisjoukkue 9INE:n välinen ottelu. Joukkueet pelaavat alemman bracketin kolmatta kierrosta, joten matkaa maaliin on vielä reilusti. Ottelu on kuitenkin voitettava, sillä häviäjä tippuu turnauksesta ulos.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

9INE on etenkin karttavalikoiman puolesta todella suuri ennakkosuosikki. Joukkue poistaa vakipoistonsa Infernon, kun Endpoint puoelstaan poistaa oman vakipoistonsa Overpassin. Tällöin 9INE saa itselleen loistokkaan Dust 2:n, kun Endpoint puolestaan valinnee Ancientin. Endpointin puolesta Ancient saattaa olla väärä valinta, sillä 9INE on hyvä joukkue kyseisessä kartassa eikä Endpoint pääse aloittaamaan selvästi paremmalla CT-puolella.

Mikäli kolmatta karttaa tarvitaan, voi se olla mikä vain Vertigon, Miragen ja Nuken väliltä. Fakta on kuitenkin se, että 9INE on kaikissa kolmessa kartassa suuri ennakkosuosikki. Endpoint ei ole osoittautunut kovinkaan vahvaksi uuden pelaajansa kanssa.

Endpoint CeX

@TeamEndpoint
Comeback denied 💔

GGWP @zerozeronation those young guns are looking 🔥

We are out of @thunderpickco 👎