CS ma 14.03. klo 13:00

Endpoint - GamerLegion

Endpointin kerroin selvästi korkeampi yhdellä bookkerilla!

Maanantaiaamun herkullisin kynäribetsi vedetään Endpointin ja GamerLegionin väliseen otteluun, joka on osa Pinnacle Winter Series 3 -turnausta. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Endpoint on ehdoton ennakkosuosikki otteluun.

GamerLegion on erikoinen joukkue forminsa perusteella. Joukkue pelaa pitkän tähtäimen kaavan perusteella hyvällä tasolla, mutta kärsii ajoittain todella erikoisia tappiota selvästi heikoimpia joukkueita vastaan. Yleisellä tasolla tälläkin hetkellä GamerLegion pelaa todella hyvin eikä joukkueen otteissa ole valitettavaa muutamaa yksittäistä ottelua lukuun ottamatta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toinen erikoinen tekijä ottelussa on karttavalikoima. Endpoint tulee nimittäin poistamaan todennäköisesti Overpassin, kun GamerLegion poistaa Dust 2:n. Endpoint saa valittua omaksi kartakseen loistavan Ancientin. GamerLegion voi joko valita itselleen heikon Nuken, mitä Endpoint pelaa hyvin harvoin tai valita vahvan Miragen, jossa myös Endpoint on vahva.

Karttavalikoima lopulta kääntyy kylläkin Endpointin eduksi, sillä huolimatta GamerLegionin valinnasta, jää kolmanneksi kartaksi todennäköisesti Vertigo tai Inferno, missä molemmissa etu menee Endpointille. Joukkueelle saa juurikin LuckyCasionlta loistavan kertoimen, joka otetaan talteen ilomielin.

10 euroa pelirahaa