CS to 16.06. klo 17:00

Endpoint - HEET

Kjaerbye is back!

Historian nuorin Major-voittaja Markus “Kjaerbye” Kjærbye on palannut takaisin Counter Striken pariin. Herra liittyi Endpointin kokoonpanoon tutun coren sekä huippulahjakkaan Guy “Nertz” Iluzin rinnalle. Endpointin kokoonpano näyttää jälleen todella lupaavalta, ja eiköhän joukkue saa jälleen myytyä löytämänsä pelaajat profitilla.

Ennen myyntiä on kuitenkin pelattava. Joukkue saa ensimmäisessä ottelussaan vastaansa ranskalaisen HEET:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelu on osa ESL Pro Leaguen Conference-turnausta, josta on mahdollista nousta seuraavalle ESL Pro League -kaudelle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Endpoint ei ole pelannut vielä otteluakaan kyseisen kokoonpanon kanssa, joten karttavalikoimista ja muista tuloksista on turha puhua. Ainoa fakta, mikä tuodaan pöydälle, on se, että HEET:n suoritustaso on pudonnut lähes tasaisen tappavasti eikä joukkue nykyisin ole edes alemman tason huippukastia. Endpoint pystyy varmastikin haastamaan HEET:n, sillä rosterin sisältä löytyvä tulivoima siihen ainakin kykenee.

Lapulle otetaan minimaalisella panostuksella Endpointin voittoa. Joukkue ei ole paperilla niin suuri altavastaaja, kuin kertoimet näyttävät, vaikka joukkue ei ole peliäkään pelannut.

10 euroa pelirahaa