CS to 17.03. klo 11:00

Endpoint - MAD Lions

Endpoint hyötyy MAD Lionsin vaikeasta tilanteesta

Pinnacle Cup 3 -turnaus jatkuu torstaina. Endpoint saa päivän ensimmäisessä, klo 11:00 alkavassa ottelussa vastaansa MAD Lionsin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. MAD Lions pelaa edelleen varapelaajalla Ukrainan tilanteen vuoksi. Joukkueeseen Spiritistä hankittu Viktor “sdy” Orudzhev ei pysty osallistumaan otteluun, eikä ole joukkueen mukana heidän pitämällään bootcampilla. MAD Lions käyttää hänen tilallaan tanskalaispelaaja Christian “Buzz” Andersenia.

Endpoint on ehdoton ennakkosuosikki otteluun. Vaikka MAD Lions on juurikin sdy:n kanssa yksi mielenkiintoisimpia joukkueita sekä todellinen “sleeper”, ei heidän pitäisi pärjätä nykyisellä kokoonpanollaan jo pitkään yhdessä pysyneelle tulivoimaiselle Endpointille.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Endpoint poistaa ottelussa Nuken, kun MAD Lions puolestaan poistaa Vertigon. Endpoint saa valittua omaksi kartakseen eesimerkiksi Ancientin tai Miragen, kun MAD Lions puolestaan valitsee varmastikin Infernon. Ottelun kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä Dust 2.

Endpoint saa edun niin karttavalikoiman, kuin myös joukkueen rosterin kannalta. Endpoint pääsee pelaamaan vakituisella kokoonpanollaan, kun MAD Lions puolestaan kaipaa parasta pelaajaansa pikaisesti kokoonpanon vahvuuteen. Sdy on puolustamassa maataan samalla, kun joukkuetoverit pelaavat Counter Strikeä. Ei ideaalitilanne kummankaan osapuolen kannalta.

10 euroa pelirahaa