CS to 27.01. klo 16:00

Endpoint - Sprout

Kovavireiselle Sproutille tarjolla paikka Pinnacle Winter Seriesin pudotuspeleissä

Pinnacle Winter Seriesissä nähdään klo: 16:00 alkaen torstaina äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, kun Endpoint saa vastaansa viime aikoina loistavasti pelanneen Sproutin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee turnauksen pudotuspeleihin. Endpoint on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi, vaikka joukkueen formi viime aikoina ei ole ollut kovin ihmeellinen. Endpoint on pelannut heikkoja joukkueita vastaan, ja farmannut täten täysin ilmaisia voittoja.

Sprout puolestaan on vakuuttanut kaikki uudella kokoonpanollaan. Äärimmäisen tulivoimainen Max “Marix” Kugener on ihastuttanut isoilla numeroillaan, ja koko muu rosteri on jatkanut loistavaa suorittamista. Sprout on viime aikoina onnistunut voittamaa nmm. Dignitaksen ja Savagen. Endpoint on pelannut yhden ottelun yhtä kovatasoisia joukkueita vastaan – viimeisimmän Apeksia vastaan, jonka joukkue hävisi lukemin 1-2.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sproutin karttavalikoima on selvästi vahvempi, kuin Endpointin. Joukkue on uusien pelaajiensa kanssa pystynyt pelaamaan samoja vanhoja karttoja, missä joukkue loisti myös Josef “faveN” Baumannin ja Kamil “KEi” Pietkunin kanssa. Overpassia Sprout ei tänään pääse pelaamaan, sillä se on Endpointin vakipoisto, mutta Dust 2 on hyvinkin varmasti joukkueen karttavalinta otteluun.

Sprout pystyy seitsemän kartan joukkueena poistamaan Endpointin parhaimman kartan, joka tässä tapauksessa on varmastikin Vertigo. Tällöin Endpoint tulee todennäköisesti tähtäämään oman karttavalintansa Mirageen, missä Sprout on pystynyt olemaan myös hyvin kilpailullinen. Kolmantena karttana voitaisiin nähdä esimerkiksi Ancient tai Inferno, joissa molemmissa Sprout on selvästi vahvempi niin tilastojen valossa, kuin pelillisestikin.

10 euroa pelirahaa