ma 03.06. klo 21:45

Englanti - Bosnia & Hertsegovina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Englanti liikkeellä varamiehisellä koosteella! Jäävätkö isoimmat panokset vielä piippuun?

EM-turnaus lähenee ja maanantaina laitetaan toden teolla käyntiin harjoitusmaaottelurupeama! Kertoimien valossa kisojen suurin voittajasuosikki Englanti isännöi maanantaina viime vuosina pahasti alisuorittanutta Bosniaa ja Hertsegovinaa St. James’ Parkilla. Englantia voi toki itseäänkin kuvailla alisuorittajaksi, mitä arvokisoihin tulee. Joko nyt natsaisi viimein Saksan maaperällä?

*100 egen edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Maaliskuun maaotteluissa Englanti kohtasi Brasilian ja Belgian Wembleyllä eikä kummastakaan matsista onnistuttu raapimaan voittoa. Gareth Southgatella onkin nyt hirmupaineet niskassa, kun sumuisilla saarilla janotaan kauan kaivattua arvokisaglooriaa. Syksyllähän Kolme Leijonaa pelaa Huuhkajia vastaan Kansojen liigassa, joten suomalaisittainkin Englannin pelaamista on jo mielenkiintoista tarkkailla.


Maanantaina Southgatella on lepuutuksia agendalla. Jude Bellingham, Phil Foden, Kyle Walker ja Kobbie Mainoo eivät ole vielä leirityksessä ja Harry Maguire, Luke Shaw, Anthony Gordon, Bukayo Saka ja John Stones ovat levossa. Bosnialta Ibrahim Sehic ja Miralem Pjanic ripustivat nappiksensa naulaan maajoukkuepelien osalta maaliskuun jatkokarsinnan jälkeen ja Sead Kolasinac jättää kesäkuun pelit väliin loukkaantumisen takia. Ilmeisesti Ermin Bikakcicin kuntokaan ei maanantaina riitä minuuteille.

Pelivalintana otteluun on under 3. Bosnialla ja Hertsegovinalla on uusi päävalmentaja puikoissa ja ottelun harjoituspeliluonteen takia aivan sata lasissa ei välttämättä mennä päästä päähän. Englannilla on tästä matsista paljon tulivoimaa sivussa, minkä pitäisi kaiken järjen mukaan näkyä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.