UHMAPELAAJAT ke 20.07. klo 22:00

Englanti W - Espanja W

Englanti hurjassa vireessä!

Naisten EM-kisoissa ollaan päästy jo puolivälieriin, jotka avaa kova matsi turnausta emännöivän Englannin ja Espanjan välillä. Englanti näytti alkulohkossa voimansa, mutta Espanja ei ollut Helmarien kohtaloksi muodostuneessa kuolemanlohkossa aivan yhtä suvereeni. Espanjattarien urakka ei yhtään helpotu alkulohkosta, sillä Englanti on osoittautunut ennakoiden mukaiseksi mestaruuden tavoittelijaksi.

Parhaiten Leijonattarien alkulohko muistetaan totaalisesta 8-0 kylvetyksestä Norjaa vastaan. Myös Pohjois-Irlanti sai Englannilta pahasti kuonoonsa. Itävalta oli vastuksista kovin, ja selvisi vain 1-0 tappiolla. Maaliero kolmesta ottelusta siis kliininen 14-0, ja kaikki tuntuisi olevan kunnossa. Englanti ei ole Sarina Wiegmannin alaisuudessa hävinnyt kertaakaan viimeiseen 17 maaotteluun. Englantia ei ole vielä näissä kisoissa kunnolla laitettu paineen alle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Espanja voitti Suomen selvästi, mutta jäi selkeästi Saksan jyrän alle. Tanskasta espanjalaiset ottivat niukan mutta täysin ansaitun 1-0 voiton. Helmareilta Espanja sai lopulta liikkuvalla pelillään jalat alta, mutta kyllä joukkue on laadustaan huolimatta haavoittuvainen. Huippujoukkueita vastaan Espanjalla on ollut viime aikoina vaikeaa, eikä joukkue ole yhtä monipuolinen kuin Englanti.

Näillä pohjilla otetaan suorilta Englantia peleihin. Tasoituksilla eikä muilla krumeluureilla lähdetä kikkailemaan. Suora voitto maksaa aivan tarpeeksi, jotta pelikynnys ylittyy – ja aika helpostikin. Toki kuuma keli tulee vaikuttamaan, mutta siinä molemmilla joukkueilla on kestämistä. On sangen todennäköistä, että Espanjan taival kisoissa päättyy puolivälieriin.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa