Jalkapallon MM ma 21.11. klo 15:00

Englanti - Iran

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

It’s not coming home! Englanti joutuu heti kovalle koetukselle, kun Iran laittaa bussin parkkiin!

Englanti on Lohko B:n selvä ennakkosuosikki, mutta kysymysmerkkejä löytyy eikä joukkue kuulu lähtökohdiltaan aivan kisojen suurimpiin suosikkeihin. Iranin kohdalla kentän ulkopuoliset tapahtumat kerää suurta huomiota, mutta vedonlyönnillisesti kyseessä voi olla yllättävänkin tuottava joukkue. Lohko itsessään voi muodostua erittäin vähämaaliseksi, kun esimerkiksi juuri Iran luottaa täysin puolustuspelin voimaan.

Englanti pystyy ja haluaa puolustaa laadukkaasti ja sitä kautta olla valmiina jo jatkopeleihin selvästi laadukkaampia maita vastaan, mutta täysin ilman kysymysmerkkejä kisat ei ala. Esimerkiksi todella tärkeän Kyle Walkerin pelikunto on epävarma, Harry Maguire on pudonnut penkille seurajoukkueessa ja oikealta laidalta yksi vaihtoehdoista Reece James on sivussa. Lisäksi AC Milanissa vakuuttanut Fikayo Tomori ei mahtunut kisakoneeseen. Hyökkäyksessä laatua on paljon, mutta kuinka paljon Gareth Southgate saa siitä lopulta irti?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Gareth Southgate on Harry Maguire & Fikayo Tomori: “We don't think the young ones [centre-backs] have done quite enough to push the older ones out”. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 #WorldCup2022

“Yes, I’m sure Harry Maguire is one of our best centre backs”.

Englannin, kuten myös monen muun joukkueen kohdalla kannattaa turnauksen edetessä miettiä, onko pelaajat ja ennen kaikkea ison roolin kärkinimet kuinka kovassa iskussa fyysisesti. Kun kisat pelataan keskellä kautta, on monilla pelaajilla rasitus turnaukseen tultaessa ollut todella kova. Esimerkiksi Englannin kärkiyksilöihin kuuluva ja yksi kisojen parhaista hyökkääjistä Harry Kane ei ole kovinkaan paljoa lepoaikaa saanut seurajoukkueessa.

Iranin kohdalla yksi isoista kysymysmerkeistä on Sardar Azmounin pelikunto ja ylipäätänsä pääseekö hän pelaamaan. Turnaukseen tultaessa hänellä on loukkaantuminen alla ja lisäksi tällä kaudella Leverkusenissa peliaikaa saadessaan otteet ei ole ollut toivotulla tasolla. Hän on yhdessä Mehdi Taremin kanssa Iranin suurimmat aseet hyökkäyssuuntaan ja ilman kaksikon onnistumisia menestysmahdollisuudet tulee olemaan vähissä. Toki vahva keskittyminen puolustamiseen antaa mahdollisuuden repiä pisteitä – tappioasemasta nouseminen voi kuitenkin olla ylitsepääsemätön este.

Johanna Nordling

@JohannaNordling
Sardar Azmoun, jonka aktiivisuudesta Iranin naisoikeuksien puolesta kerroimme @Urheilulehti #MM2022-lehdessä, yritetään painostaa ulos Iranin maajoukkueesta.

IranWire

@IranWireEnglish
The manager of #Iran's national football team is under pressure to remove the team’s striker ahead of the World Cup in Qatar for voicing his support for protesters across the country.

iranwire.com/en/politics/10… #truth #IranProtests2022 #FIFA #WorldCup2022 #Qatar2022

Vaikka Englannin kohdalla on helppo nostaa esiin useita kysymysmerkkejä, on se tähän matsiin luonnollisesti suuri ennakkosuosikki. Ottelun maaliodottama ei kuitenkaan nouse pilviin ja pelivalinnaksi lähdetään hakemaan alle 0,5 maalia ensimmäiselle jaksolle. Englanti ei hyökkäyspään tähdistä huolimatta pelaa varsinaista hurlumhei-jalkapalloa ja Iran kuuluu joukkueisiin, joka ei laadultaan ole kummoinen, mutta sitä vastaan ei myöskään ole helppo tehdä maaleja. Myös Iranin menestys tasoitusvedoissa kannattaa ehdottomasti laittaa harkintaan.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Englanti-Iran 1. puoliaika alle 0,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1. puoliajan maalit – alle 0,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 66,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.