Nations League la 11.06. klo 21:45

Englanti - Italia

EM-kisojen finaalipari ottaa yhteen! Löytääkö Englanti tehonsa kotimaan kamaralla?

Viime kesän EM-kisojen finaalipari kohtaa lauantaina Englannin kotikamppailussa. Kumpikaan ei ole tähän saakka vakuuttanut Kansojen liigassa, mutta pohjanoteraauksen on hiljattain tehnyt hallitseva Euroopan mestari Italia. Qatarista rannalle jäänyt Azzurri on helisemässä Molineuxilla, jos ennusmerkit pitävät kutinsa. Isäntä sai Saksasta hyvän vieraspisteen mukaansa ja kotikentällä sen voi odottaa lunastavan odotuksia myös hyökkäyspäässä.

Gareth Southgaten miehistöllä oli todella kuivaa vieraissa. Ensin tuli takkiin 1–0 Unkaria vastaan ja Saksan vieraana mukaan tarttui tasapelipiste tuloksella 1–1. Tehot ovat toistaiseksi kiertäneet englantilaisia, eikä hyökkäyspäässä ole vielä saatu ulosmitattua missään tapauksessa parasta osaamista. Italia on kuitenkin kontannut vielä pahemmin, kun huomioidaan sen jääminen rannalle MM-kisoista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tämän maaottelutauon kuorma alkaa olla italialaisittain melko kova. Ensimmäisen viikon aikana oli peräti kolme matsia. Finalissimassa tuli Argentiinaa vastaan melko hyvät löylyt 0–3-numeroin Wembleyllä ja sen jälkeen Roberto Mancinin miehistö pelasi pari Kansojen liigan ottelua kotonaan. Ciro Immobilen ja kumppanien puuttuminen hyökkäyspäässä on näkynyt jossain määrin Italian tekemisessä ja nyt sekä Andrea Belotti että puolustaja Leonardo Bonucci ovat jättäneet joukkueen. Loukkaantumisista ei kuitenkaan ole kyse.

Kun laittaa Italian nuoren hyökkäyksen rinnakkain Englannin kokeneiden pörssihirmujen kanssa, ihmetyttää lähinnä, miten kotijoukkueen voitolle saadaan näinkin kova kerroin. 18-vuotias Wilfried Gnoto on huippulupaus, mutta Zürich-hyökkääjä on vielä kovin kevyt ja kokematon tällaisissa otteluissa. Giacomo Raspadori pelannee jälleen hyökkäyksessä, eikä edes Sassulon 22-vuotias kovin merkittävä pelote englantilaispuolustukselle ole. Belottin lähdettyä kotiin voisi kuvitella, että niin ikään Sassuloa edustava lupaus Gianluca Scamacca palaisi kokoonpanoon hyökkäyspäässä.

Toistaiseksi Englannilla on ollut melkoisen kuivaa, mutta Italia ei todellakaan ole parhaimmillaan tällä hetkellä. Jack Grealish on loistava Saksaa vastaan ja saanee jatkaa avauksessa. Lisäksi Mason Mount, Jarrod Bowen sekä tietysti maaliruisku Harry Kane ovat mukana. Laajuutta riittää – esimerkiksi Raheem Sterlingin ja Bukayo Sakan muodossa. Kalvin Phillips sekä Fikayo Tomori ovat todennäköisesti sivussa ja tämä on mahdollista myös James Justinin osalta. Pienestä kolhusta kärsineen Phil Fodenin paluu on lähellä ja Manchester Cityn tähtihyökkääjä toisi lisää tulivoimaa orastavasta tehottomuudesta kärsineelle hyökkäykselle.

Nyt on otettava reilulla panostuksella kotivoittoa kupongille (1×2). On jopa pieni ihme, jos Englanti ei silppua Italian miehistöä kotiottelussaan Wolvesin stadionilla. Kuten edellä kuvattiin, hyökkäyspää on todella nimivahva, mutta toistaiseksi ei ole klikannut. On kuitenkin selviö, että tuolla materiaalilla on vain ajan kysymys, milloin ketsuppipullo aukeaa myös Kansojen liigassa. Nappaa tästä 100% talletusbonus Sportazalle ja hyödynnä Englannin voitolla tarjottu tuplapalautus!

10 euroa pelirahaa