EM-karsinnat ti 17.10. klo 21:45

Englanti - Italia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Englannilla tajuton määrä tulivoimaa! Runteleeko leijonalauma edellisten EM-kisojen finaalivastustajansa Italian?

Englanti on erittäin lähellä varmistaa paikkansa EM-kisoissa. Voitto Italiasta tarkoittaisi hyvin suurella todennäköisyydellä myös lohkovoittoa, kun isännillä ovat tämän matsin jälkeen jäljellä enää Malta-kotiottelu sekä vierailu Skopjeen, jossa vastassa on viimeisellä karsintakierroksella Pohjois-Makedonia. Vierailla on useampi harmillinen poissaolo, jotka pakottavat malmennuksen pieniin kompromisseihin – toki myös isännillä on yksi käänteentekevä palanen sivussa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta Englannin avulla jopa 50€ ilmaisveto.

Kotijoukkue kärsi syyskuun maaottelutauolla ensimmäisen pistemenetyksensä MM-karsinnoissa, kun Ukraina taisteli Puolassa pelatussa kamppailussa 1–1-tasatuloksen. Viime viikolla Englanti kohtasi perjantaina Australian harjoituskamppailussa, kun Italia puolestaan jatkoi karsintoja vakuuttavalla 4–0-kotivoitolla Maltaa vastaan. Maalinteossa onnistuivat Giacomo Bonaventura, Domenico Berardi kahdesti sekä Davide Frattesi.

England

@England
Getting set for Italy. 💪

Vierailijan osalta sekä maalivahti Ivan Provedel, Mattia Zaccagni että Federico Chiesa joutuivat vetäytymään Luciano Spallettin miehityksestä loukkaantumisten vuoksi. Englannin osalta Arsenal-tähden Bukayo Sakan loukkaantuminen on iso lovi, mutta esimerkiksi tavallista hyökkäävämmässä roolissa keskikentällä nähty Trent Alexander-Arnold on ollut todella pirteä. Yläkerrassa riittää toki Sakan poissaolosta huolimatta iskuvoimaa, kun Gareth Southgate marssittanee jälleen Phil Fodenin, Jude Bellinghamin, Marcus Rashfordin sekä Harry Kanen avaukseen.

Edellisten EM-kisojen finaalikaksikko kohtasi edellisen kerran karsintojen avauskamppailussa, jolloin Southgaten miehistö haki 1–2-vierasvoiton Italiasta. Nyt pelataan Wembleyllä eikä isännillä ole ollut Lontoossa pelaamissaan otteluissa mitään ongelmia. Ukraina ja Pohjois-Makedonia ovat kaatuneet yhteismaalein 9–0. Keskimäärin yli kolme maalia ottelua kohden viimeistellyt isäntä on myös vähiten maaleja päästänyt joukkue C-lohkossa. Jordan Pickford on yllätetty vain kahdesti viidessä ottelussa.

Italia on selvä altavastaaja eikä kerroinasettelu sen osalta yllätä. Kotivoitolle tarjottu kerroin on jopa yllättävän hyvä ja isäntä tuskin tässä kamppailussa säästelee. Tällä hetkellä Englanti on selvästi hallitsevaa Euroopan mestaria laadukkaampi ryhmä ja myös pelillisesti paremmassa iskussa. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Englanti -1,5), johon tankataan reilulla kädellä.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Tasoitus – Englanti -1,5 kertoimella 3,02.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.