UHMAPELAAJAT ke 06.07. klo 22:00

Englanti W - Itävalta W

Englanti paineen alla kotiturnauksessa!

Naisten jalkapallon EM-kisoissa kisojen emäntämaa Englanti kohtaa avausottelussa Itävallan. Englanti kuuluu naisissakin maailman kärkijoukkueisiin, mutta se lopullinen täyttymys arvokisoissa on kiertänyt joukkuetta – plakkarissa on viime ajoilta välieräpaikkoja. Nyt vaativalle kotiyleisölle kelpaa vain mestaruus, ja paineet ovat sen mukaiset. Itävalta yrittää horjuttaa tätä tavoitetta heti avausottelussa.

Englannin valmentajana on Sarina Wiegman, joka voitti Hollannin puikoissa EM-kultaa vuoden 2017 kisoissa. Kärjessä viilettää Ellen White, joka on tehnyt maalleen jo 50 maalia maaotteluissa. Leah Williamson on paitsi joukkueen kapteeni, myös äärimmäisen monikäyttöinen pelaaja. Laitapuolustaja Lucy Bronze on yksi parhaita pelaajia omalla paikallaan. Lionesses on rankattu turnauksen voittajakertoimissa heti Espanjan jälkeen toiseksi, mutta tämä vaatii sen, että joukkueen kotietu ei muutu liiallisten suorituspaineiden edessä kotihaitaksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Itävalta ei ole Englannin tasoinen joukkue – se joutuu antamaan eteen oikeastaan jokaisella osa-alueella. Viime marraskuussa Itävalta hävisi Englannille 1-0, mutta pelitapahtumien valossa voitto olisi voinut olla runsasmaalisempikin. Vuoden 2017 kisoissa Itävalta yllätti kaikki selviämällä välieriin asti. Hyvällä alakerralla varustettu Itävalta taistelee Norjan kanssa lohkon toisesta jatkopaikasta – maalissa kannattaa seurata Manuela Zinsbergerin otteita.

Englanti on kisojen avauksessa iso suosikki, mutta Itävalta voi olla yllättävän sitkeä vastus. Parhaiten maistuu tähän peliin vähämaalisuus – Englannin 1-0 tai 2-0 voitto ei olisi minkäänlainen järkytys. Kun kerroinkin kattaa riskin mukavasti, hypätään sen enempiä epäilemättä underijunaan. Avaa tili Mr Greenille, nauti eduista ja läimäise betsi sisään!

10 euroa pelirahaa