su 13.06. klo 16:00

Englanti - Kroatia

Maaleja luvassa?

Englannin ja Kroatian välinen EM-kamppailu on mielenkiintoinen uusinta vuoden 2018 MM-välierästä, jossa Kroatia murskasi englantilaisten MM-unelmat. Tällä kertaa Englanti nauttii kotiedusta, ja tulivoimainen joukkue on yksi koko turnauksen vahvimmista ehdokkaista nostamaan mestaruuskannua. Englanti on tosin resursseihinsa nähden ollut krooninen alisuorittaja arvokisoissa.

Englannin viimepistot ennen itse turnausta eivät tehneet suurta vaikutusta, kuten ei varmasti ollut tarkoituskaan. Niukat 1-0 voitot Romaniaa ja Itävaltaa vastaan kertovat silti hyvää, sillä Gareth Southgaten joukkueen puolustus on nostanut ennen kisoja kysymysmerkkejä. Harry Maguirea on silti puolustuspäässä ikävä, eikä maalivahtitilannekaan ole kaikkein vahvimmalla tolalla. Yläpäässä tulivoima on kuitenkin parasta luokkaa, ja se pelastaa paljon.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN

Kroatiassa on tapahtunut verenvaihtoa, ja kolmen vuoden takaisen tempun toistaminen voi olla kiven takana. Myöskään Kroatian harjoitusottelut eivät herättäneet suuria tunteita – varsinkin Armenian kanssa nuhrattu tasapeli menee pettymysten puolelle, vaikka Zlatko Dalicin suojatit ottelussa olivatkin niskan päällä. Tulosten valossa Kroatian tulokset eivät vakuuta, ja joukkueella on sunnuntaina parannettavaa. Luka Modric ei ole enää nuori poika, mutta Kroatian ykköstähti hän on edelleen.

Englanti on kertoimien mukainen suosikki, ja katse tarkentuu maalimääriin – molempien joukkueen vahvin alue on epäilemättä hyökkäys. Niinpä tästä ottelusta otetaan salkkuun vähintään kolmen maalin syntyminen. Kerroin on tiiviisti sanottuna yllättävän hyvä.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %