UHMAPELAAJAT ma 11.07. klo 22:00

Englanti W - Norja W

Tässä kertoimessa on ilmaa niin paljon, että Uhmapelaajat voi lentää! Englanti on yllätettävissä

Kotikisoissaan pelaavan Englannin lohkossa ei avauskierroksella nähty merkittäviä yllätyksiä. Kolmen leijonan lisäksi voittoon ylsi sen seuraava vastustaja Norja, joka kohtasi lohkon heittopussiksi vahvasti tyrkyllä olevan Pohjois-Irlannin omassa avauksessaan. Englanti ei esittänyt mitään järisyttävää täydellä Old Traffordilla, mutta sai kuin saikin 1–0-voiton kairattua Itävaltaa vastaan. Haastetta ei takuulla puutu toisessakaan matsissa.

Norja laittoi heti ottelun alkajaisiksi Pohjois-Irlannin solmuun, kun se viimeisteli noin puolessa tunnissa itselleen 3–0-johdon. Matsin loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua ja lopputulokseen 4–1 oltiin taatusti tyytyväisiä punapaitojen päädyssä. Edellisten kisojen pettymyksen jälkeen Norja on ollut todella terävä ja esimerkiksi MM-karsinnoissa ryhmä on esiintynyt todella briljantisti.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vuoden 2019 MM-kisojen puolivälierässä Englanti pudotti Norjan, mutta sen jälkeen se on myös kertaalleen hävinnyt keskinäisessä harjoitusmatsissa. Joukkueiden erot eivät loppupeleissä ole paperilla yhtä merkittäviä kuin kertoimista voisi päätellä. Englannilla on tietysti kotietu, mutta Norjalla on kaikki aseet yllättää kliinisesti pelannut kotipuolustus toisella kierroksella.

Norja sai avausmatsissa tärkeitä onnistumisia maalien muodossa ja jokainen osuma kirjattiin eri pelaajalle. 27-vuotias Lyonin tähtihyökkääjä Ada Hegerberg ei onnistunut vielä ensimmäisessä matsissa maalinteossa, mutta Ranskan mestarin riveissä kymmenen maalia päättyneellä kaudella paukuttaneella maalintekijällä on vielä sanansa sanottavanaan. Englannin puolustus saa olla muutoinkin todella tarkkana Norjan hyökkäyksen kanssa.

Norjalaisten avausmatsissa vastustaja oli toki kevyt, mutta siitä huolimatta se antoi tuleville vastustajilleen myrskyvaroituksen. Kolme maalia puolituntiseen sekä useat eri keinot murtautua tekopaikoille voivat olla liikaa jopa Englannin nimivahvalle puolustukselle. Leah Williamsonilla sekä Millie Brightilla on hikinen iltapuhde edessään, kun topparikaksikko yrittää pysäyttää Hegerbergin ja kumppanit. Betsien kannalta Norja kiinnostaa kovasti ja sellaista kerrointa tarjoillaan, ettei tätä jätetä roikkumaan. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja saat massiivisen kertoimen – kisaisäntä on yliarvioitu pahasti erinomaisen vastustajan kustannuksella!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa