Jalkapallon MM la 10.12. klo 21:00

Englanti - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Upottaako Kylian Mbappé seuraavaksi Englannin? Uhmapelaajilla selvä käsitys puolivälierän kulusta!

Englanti kohtaa Ranskan Al Bayt Stadiumilla lauantaina MM-kisojen viimeisessä puolivälierämatsissa! Hypätään suoraan asiaan. Neljännesvälierissä Englanti päihitti Senegalin ja Ranska Puolan. Kummallakaan ei ollut isoja vaikeuksia edetä jatkoon – johtoasemaan päästiin jo ensimmäisellä puoliajalla ja tasoero oli molemmissa peleissä päivänselvä.

Poissaolot tarkentuvat vielä lähempänä kick-offia, mutta nyt tiedetään se, ettei Ben White, Lucas Hernandez ja Karim Benzema pelaa enää tässä turnauksessa. Englannilta Declan Rice on sairastellut ja pelikunto on pienoinen kysymysmerkki. Callum Wilsonilla on pieni lihasvamma ja Raheem Sterling on edelleen Englannissa perhesyistä – paluu Ranska-peliin on kuitenkin mahdollinen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

England

@England
A memorable #ThreeLions strike against Saturday's opponents.

👏 @dele_official


Avainkysymyksenä lauantain pelissä on, miten Englanti saa pimennettyä Kylian Mbappén? Ei kovin helposti. Kyle Walker pelaa varmasti joko oikeanpuolimmaisena topparina kolmen topparin systeemissä tai oikeana laitapakkina, jos pelataan neljällä pakilla. Walkerilla on selvästi parhaat fyysiset avut kamppailla Mbappéa vastaan vauhdissa. Walker on kuitenkin ollut hiljattain loukkaantuneena, joten 100-pinnaisessa kunnossa mies ei ole.

Englannin huolenaiheet nopeiden hyökkääjien suhteen eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään Mbappéen. Oikealla laidalla viilettävä Ousmane Dembélé on noin 700 kertaa Harry Maguirea nopeampi pelaaja, joten ainoastaan Mbappéen ei voi Englanti keskittyä. Dembélé ja Mbappé ovat maailman vaarallisimpia pelaajia, kun edessä on tilaa juosta.

French Team ⭐⭐

@FrenchTeam
𝑪𝒆𝒍𝒆𝒃𝒓𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐𝒅𝒂𝒚'𝒔 𝒗𝒊𝒄𝒕𝒐𝒓𝒚 😍

#FRAPOL | #FiersdetreBleus


Englannilla on luonnollisesti omat vaaramomenttinsa. Harry Kane pudonnee jälleen usein kymppipaikalle, jossa Aurélien Tchouaméni tarvitsee valtavia kilometrejä juoksevalta Adrien Rabiotilta tukea, jotta Kanen avainsyötöt tältä sektorilta saadaan minimiin. Ranskan laitapakkien tontit ovat myös haavoittuvaisia, etenkin vasemmalla Theo Hernandezin laidalla. Hernandez on ultrahyökkäävä laitapakki ja Mbappélta ei juuri tukea heru alaspäin, joten tässä on selkeä spotti Englannille hyödynnettäväksi.

Uhmapelaajien ajatushautomossa ollaan sitä mieltä, että toisella puoliajalla tulee yli 1,5 maalia. Alku voi olla tarkkaa ja vähämaalista, mutta jossain vaiheessa päästään taatusti juoksemaan, jolloin ketsuppipullo räjähtää. Näihin kertoimiin kelpaa tarrata astetta miehekkäämmällä panoksella.

Näin teet tällä vedolla 57,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ 2. puoliajan yli 1,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “2. puoliaika yli 1,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.