UHMAPELAAJAT ti 26.07. klo 22:00

Englanti W - Ruotsi W

Tavoite on yhden ottelun päässä!

Naisten EM-kisat sähköistyvät, ja Englannissa katseet kohdistuvat Englannin ja Ruotsin väliseen välierämatsiin. Englannin kirkas ja ainoa tavoite kotikisoissa on Euroopan mestaruus, mutta tässä vaiheessa ei ole enää tarjolla vapaataipaleita jatkoon – mikä nähtiin jo puolivälierissä. Ruotsinkin meno välieriin oli kovan työn takana, ja nyt länsinaapurimme lähtee välierään selkeähkönä altavastaajana.

Englanti tarvitsi Espanjaa vastaan jatkoajan, ennen kuin sai pelin ratkaistua edukseen. Leijonattarien kansainvälisten otteluiden pitkä tappioton putki olisi hyvin voinut tulla päätökseen, sillä Espanja pisti kampoihin todella tiukasti, ja Englannin tasoituskin syntyi vasta reilu viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Sarina Wiegman saattaa hyvinkin laittaa tiistaina kentälle saman kokoonpanon kuin puolivälierässä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ruotsi on viimeksi päässyt Euroissa finaaliin vuonna 2001 ja mestaruus on niinkin kaukana kuin vuodelta 1984. Ruotsalaiset dominoivat kenttätapahtumia Belgiaa vastaan selvästi, mutta palloa ei saatu maaliin itkemälläkään – kunnes lisäajan toisella minuutilla Linda Sembrant päästi kaikki tuskasta, ja vei voittomaalillaan ruotsalaiset finaaliin. Ruotsilla on toiveita, että tähän peliin saataisiin koronakaranteenista takaisin porukkaa kokoonpanoon.

Englanti on luokka- ja kotiedullaan suosikki, mutta kyllä kertoimet ovat aivan liiaksi emäntiin päin kallellaan. Ruotsille jääkin valueta, mikä otetaan pois kuljeksimasta tasoitusvedolla. Varsinaisen peliajan tasapelillä tai Ruotsin voitolla ollaan lunastuksen syrjässä kiinni – kahden kerroin on tälle tapahtumalle yksinkertaisesti liikaa! Mr Green on hövelillä päällä, joten ota sieltä edut talteen.

10 euroa pelirahaa