UHMAPELAAJAT su 31.07. klo 19:00

Englanti W - Saksa W

Unelmafinaali naisten kisoissa!

Englanti ja Saksa ratkaisevat sunnuntai-iltana naisten jalkapallon Euroopan mestaruuden kohtalon. Kisojen emäntäjoukkue Englanti on saanut turnauksen aikana jalostettua kotikannatuksen voimavaraksi, eikä ole sortunut paineitten alla. Tuloksena on ollut komea polku finaaliin. Saksa on äärimmäisen laadukas vastus, ja joukkueena jopa Englantia laadukkaampi. Tässä on kyseessä monella tavalla unelmafinaali – asetelma on vähintäänkin herkullinen.

Välierässä Ruotsi laittoi Leijonattarille kovasti kampoihin ottelun alkuvaiheessa, mutta puolen tunnin jälkeen Sarina Wiegmannin suojattien paremmuus alkoi tulla kouriintuntuvasti esille. Vahvat emännät veivät kaksinkamppailuja, ja jaksoivat paahtaa toisella jaksolla paremmin. Finaaliin Englannilla on jälleen pieni lepoetu, mutta vastustaja tulee olemaan aikaisempia vahvempi, tarkempi ja ilkeämpi. Jos kaikki ei mene alusta asti suunnitelmien mukaan, voi kotietukin muuttua kotihaitaksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Välierässä Saksa pisti Ranskan laulukuoroon ansaitusti. Martina Voss-Tecklenburgin taktinen osaaminen on todella huippuluokkaa, ja antaa muutenkin laadukkaalle joukkueelle vielä lisävipua. Ranska oli ensimmäinen joukkue, joka puhkaisi Saksan kuparisen tässä turnauksessa, ja siinäkin Rouva Fortunalla oli sormensa pelissä. Saksan joukkueella on valtava rutiini, ja puolustus sekä hyökkäys ovat ihanteellisessa tasapainossa keskenään. Juuri Englantia vastaan tullaan näkemään todella kiivas kamppailu.

Kotiedusta huolimatta Saksaa on vaikea pitää sen kummoisempana altavastaajana finaaliin. Niinpä vedotkin lähtevät Saksalle: Englannilla on toki mahdollisuutensa, mutta kerrointen mukainen suosikki se ei Uhmapelaajien pahveissa ole. Siispä tarjous taskuun, Saksaa lapulle ja sunnuntai-iltana kannattaa todellakin katsoa tämä finaali.

10 euroa pelirahaa