Nations League ma 26.09. klo 21:45

Englanti - Saksa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Olisitko uskonut? Englanti ja Saksa pelaavat jumbotaistelussa!

Englanti vetäisi tämän Kansojen liiga -kauden suurimman mahalaskun ja joukkue putoaa B-sarjaan. Ei auta itku markkinoilla ja Wembleyn kotiyleisöltä ei varmasti ainakaan kehuja ole tulossa – buuaukset voi mielessään kuulla jo etupeltoon. Saksan suoritus ei paljoa paremmaksi voi muodostua, eikä panoksia ole. Tässä matsissa haetaan asetelmia talven MM-kisoihin, joissa melkoinen parannus vaadittaisiin molemmilta ryhmiltä, jos ne menestyksestä haluavat taistella.

Läpi Kansojen liigan on Gareth Souhtgate saanut selitellä miehistönsä toinen toistaan heikompia esityksiä medialle ja Italia-tappio viime perjantaina niittasi joukkueen putoamisen B-liigaan. Esimerkiksi Unkaria vastaan joukkueen maaliero kahdessa ottelussa on 0–5 lohkokärjen hyväksi. Pelaajia ei ole tuntunut liiemmin kiinnostavan aiemminkaan, joten miltä mahtaa panokseton kamppailu näyttää. Jatkuuko maaliton nysvääminen kenties myös kotinurmella?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Saksa hävisi nimenomaan Unkarille edellisessä ottelussaan ja siinä meni vähäinenkin sauma lohkovoittoon. Hansi Flickin miehistö jäi kotimaaperällään Leipzigissa tyystin ilman maalia, kun jatkopeleihin hamuava vierailija voitti Adam Szalain tekemällä osumalla 0–1-numeroin. Samoin numeroin hävisi myös Englanti edellisellä kierroksella – tosin vieraissa ja Italialle. Siinä mielessä yhtä kaikki, että kummallakaan ei panoksia liiemmin viimeiselle rundille jäänyt.

Isäntä saa John Stonesin takaisin pelikiellosta, mutta Jack Grealish puuttuu korttitilin täyttymisen vuoksi. Nähtäväksi jää, millaisella miehistöllä Englannin valmentaja iskee toistaiseksi viimeiseen matsiin A-tasolla, mutta näyttöpaikkoja lienee luvassa. Esimerkiksi erinomaisesti kautensa Brentfordissa aloittanut Ivan Toney saattaa hyvinkin saada mahdollisuuden yläkerrassa. Maalinteko on tökkinyt ja pahasti.

Vierailla Leon Goretzka sekä Manuel Neuer jatkavat koronapotilaina ja sairastuneena on sivussa myös Julian Brandt. Vieraiden kokoonpano on sen verran laaja, että näiden poissaolojen ei pitäisi juuri miehistöä hetkauttaa. Kakkosmaalivahtina toimii FC Barcelonan Marc-André Ter Stegen, joka on useiden asiantuntijoiden mielestä tänä päivänä varmempi arpa tolppien väliin suhteessa virkaveljeensä Neueriin. Antonio Rüdiger on puolestaan pelikiellossa saksalaisilta.

Melkoinen nysväys voi olla jälleen tiedossa. Oletusarvo ennakkoon on, ettei kumpaakaan ryhmää liikaa tämä kamppailu kiinnosta. Flick ja Southgate tekevät varmasti omia kokeilujaan, mutta ottelun urheilullinen arvo tuskin pääsee järin suureksi nousemaan. Molemmat joukkueet ovat olleet tällä maaottelutauolla todella tehottomia, eikä paikkojakaan ihan liikaa ole pystytty luomaan. Erityisesti englantilaisten suoritukset ovat Kansojen liigassa olleet toinen toistaan tragikoomisempia rakentelun suhteen. Pelivalintana toimii, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5).

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,48 (2 x 1.74).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 348€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 174€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!