UHMAPELAAJAT la 26.03. klo 19:30

Englanti - Sveitsi

Sinnitteleekö Sveitsi jälleen?

Englanti ja Sveitsi ovat molemmat erinomaisessa flyytissä, ja joukkueiden välinen friendly nostaa mielenkiintoa. Molemmat hoitivat MM-karsintalohkonsa kunnialla, ja kiistanalaisen Qatarin turnauksen valmistelut alkavat toden teolla viimeistään nyt. Englannin valmistelujen alkua ovat leimanneet loukkaantumiset.

Gareth Southgate on joutunut toteamaan jo puolenkymmenen pelurin puuttumisen squadista, ja viimeisin niitti oli Bukayo Sakan positiivinen koronanäyte, jonka seurauksena mies katosi kuvioista. Avaukseen riittää edelleen laatu-ukkoja, vaikka Southgatelta vaaditaan hieman kompromisseja. MM-karsinnat Englanti lopetti jyräämällä Albanian ja San Marinon maan rakoon yhteensä viidellätoista tehdyllä maalilla. Maaleja odotetaan edelleen Harry Kanelta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sveitsi oli kesän EM-kisoissa todella kova luu, ja Espanja pudotti käkikellomiehet vain vaivoin. MM-karsintalohkossa sveitsiläiset jättivät Italian lohkokakkosiksi, ja tämä koitui Azzurille kohtaloksi. Poissaolot Sveitsillä painottuvat ikävästi maalivahteihin, kun Yann Sommer sekä Philipp Köhn puuttuvat muonavahvuudesta. Myös muut poissaolijat aiheuttavat hieman päänvaivaa.

Ystävyysottelut ovat hankalia arvioitavia, mutta sen verran reiluksi suosikiksi Englanti on asetettu, että hieman jää turvavaraakin Sveitsin pärjäämisen puolesta sijoittamiseen. Kokoonpanoissa voi olla yllätyksiä, muttei Englanti ikinä lähimainkaan mikään 60% suosikki tässä ole. Siispä Sveitsiä salkkuun, ja puristeltavaa riittää Huuhkajien pelin jälkeenkin.

10 euroa pelirahaa