EM-karsinnat su 26.03. klo 19:00

Englanti - Ukraina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Venyykö Englannin verkko Wembleyllä? Taitava vierasjoukkue voi rokottaa vaikka kaukolaukauksilla!

Italian EM-karsinta-avauksessa voittanut Englanti saa sunnuntaina vieraakseen Wembleylle Ukrainan. Gareth Southgaten ryhmällä oli Napolissa vastassa melko varamiehinen Italia ja voitto oli maaliodottamalukujenkin valossa ansaittu. Ukrainan ja Italian lisäksi samassa lohkossa on Pohjois-Makedonia ja Malta, joten tuskin tässä on Englannilla isojakaan vaikeuksia selviytyä lohkosta suoraan kisoihin.

Luke Shaw katseli Italia-matsissa punaista, joten Manchester Unitedin mies on pelikiellossa. Reece James, Nick Pope, Mason Mount ja Marcus Rashford ovat loukkaantuneina. Ukrainan ryhmästä lasarettiin ovat joutuneet sen sijaan Dmytro Riznyk, Ilya Zabarnyi, Yukhym Konoplya ja Oleksandr Zubkov. Kippari Andriy Yarmolenko on mukana, mutta pelituntuna on melko olematon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


Ukraina ei ollut ensimmäisellä kierroksella kehissä, joten Ruslan Rotanin väliaikaisesti luotsaama ryhmä pelasi Brentfordin kakkosjoukkuetta vastaan harjoituspelin. Oleksandr Svatok ja Heorhiy Sudakov tekivät maalit Ukrainan 0-2-voitossa. Kovin isoa rasitusta ei Ukrainalle tästä ottelusta kertynyt, kun vaihtoja oli käytössä käytännössä rajaton määrä.

Kertoimet nojailevat melko rajustikin Englannin puolelle eikä näistä sen enempää – toki Englanti on iso suosikki ja Ukrainalla on alakerrassa tärkeitä miehiä sivussa. Pelataan sen sijaan molempien joukkueiden maalintekoa – näihin kertoimiin päästään tuuttaamaan ihan kookastakin panosta kertoimiin suhteutettuna. Ukrainalla on varsin ovela hyökkäyspää ja boksin takaakin laukaus lähtee esim. Ruslan Malinovskiyn lapikkaasta napakasti, joten eiköhän Ukrainakin tonteille pääse.