Nations League ti 14.06. klo 21:45

Englanti - Unkari

Saako lohkojumbo Englanti vieläkään voittotiliään auki?

Lohkojumbon Englannin esitykset eivät ole pelillisesti kummoisia olleet ja toki tulostasokin on jäänyt melko heikoksi Kansojen liigan alkuvaiheessa. Kärkijoukkueeseen Italiaan on matkaa kolme pistettä, kun ensimmäiset kolme ottelukierrosta toivat kolmelle leijonalle ainoastaan kaksi paunaa tasapeleillä. Nyt joukkue pääsee kotikentälleen hakemaan avausvoittoa sekä revanssia Unkarista, jolle tiheä ottelutahti tuottaa ongelmia.

Unkarin hyökkäyspään kolmikko on uurastanut kaikissa tähän saakka pelatuissa matseissa ja lisää on tulossa. Dominik Szoboszlai, Roland Sallai sekä raamikas konkari Adam Szalai ovat takuulla rättiväsyneitä, mutta melko heikosti korvaajia on tarjolla. On selvää, ettei Unkarin materiaali taivu esimerkiksi rotaation osalta samaan kuin tämän tason vastustajilla, mutta helppoa matsia ei Englannille silti ole tulossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Unkarin puolustustaktiikka on onnistunut oikeastaan kauttaaltaan tähänastisissa matseissa Kansojen liigassa ja se näkyy myös tuloksissa. Joukkue päästi ensimmäisissä kolmessa ottelussaan Englantia, Italiaa ja Saksaa vastaan yhteensä kaksi maalia, mitä voi pitää erinomaisena suorituksena. RB Leipzig -maalivahti Peter Gulacsi on toki ollut niin ikään erinomainen, mutta tulevassa kamppailussa ykköstorjuja on pelikiellossa.

Englannin materiaali hyökkäyspäässä on erinomainen ja paperilla tämän lohkon ainoan haastajan pitäisi siinä suhteessa olla Saksa. Isäntä on kuitenkin jäänyt jo kahdessa ottelussa maaleitta – mukaan lukien ensimmäinen Unkari matsi – eivätkä palaset ole todellakaan loksahtaneet kohdilleen yläkerrassa. Vierailla on kolme tehtyä maalia, mikä on siis kaksi enemmän kuin kotijoukkueella.

Gareth Southgaten miehistölle tämä on lähes pakkovoitto. Phil Foden saattaa olla edelleen koronan takia sivussa kokoonpanosta, muta huilivuorolta kehiin palannee Harry Kane ja mahdollisesti myös Jude Bellingham. Nähtyjen näyttöjen pohjalta mihinkään murskajaisiin on kuitenkin todella vaikeaa uskoa – ehkä Englanti kuitenkin vähämaalisen voiton nappaa. Betsit laitetaan joka tapauksessa alle 2,5 maalia -kohteelle, johon saadaan Sportazalta erinomainen kerroin. Avaa pelitilisi tästä ja saat samalla 100% talletusbonarin!

10 euroa pelirahaa