Jalkapallon MM pe 25.11. klo 21:00

Englanti - USA

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hui! Englanti hyökkää ja scoraa – jatkuuko tämä jenkkejä vastaan?

Englanti keräsi avausottelussaan tsemppiä köykäistä Irania vastaan, ja kuusi maalia on kova suoritus kun ottaa huomioon, ettei Harry Kane mahtunut maalisarakkeelle ollenkaan. USA:n ja Walesin välisessä ottelussa nähtiin, miten puoliajat muuttavat otteluita: avausjaksoa dominoinut ja tauolle johdossa menneet jenkit olivat toisella jaksolla kaikessa heikompia, ja Wales pääsikin ottelussa tasoihin.

Englanti pelasi Irania vastaan yllättävän hyökkäävää futista ollakseen Gareth Southgaten joukkue, ja on mielenkiintoista nähdä, jatkuuko tämä trendi jenkkejä vastaan. Englannilla on muutamia epävarmoja tapauksia perjantain peliin, mutta Harry Kane palasi kaikeksi onneksi harjoituksiin, ja Harry Maguire vakuuttelee olevansa kunnossa. Kyle Walkeria ja James Maddisonia nähdään tuskin ainakaan avauksessa. Bukayo Saka sekä Jude Bellingham olivat avausottelussa erinomaisia, ja jatkavat varmasti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Jenkeillä Weston McKennie ja Yunus Musah nilkuttivat viimeksi kentältä pois, mutta saattavat hyvinkin pitää paikkansa avauksessa. Timothy Weah vei joukkueensa ansaitusti johtoon ensimmäisen jakson loppupuolella, mutta toinen jakso oli Gregg Berhalterin suojateilta pettymys. Laatupelaajia vilisevä USA osoitti vaarallisuutensa, mutta ehkä tiukoissa paikoissa rutiini ei riitä ihan perille asti.

Englannin hyökkäävämpi taktiikka ja puolustuksen haasteet voivat ennakoida maaleja myös perjantaiksi. Myös USA pystyy ratkaisuihin, ja on hieman vaikea uskoa että tässä matsissa erikseen nihkeiltäisiin ja peruuteltaisiin. Overia siis pönttöön, ja senhän saa otettua myös tuplana! Ohjeet alta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Yli 2.5 maalia kertoimella 1,86.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,86 🤘