CS ma 14.02. klo 11:00

Enterprise - Anonymo

Nähdäänkö Enterprisen kokoonpanossa suomalaisväriä maanantaina?

Malta Vibes -tiurnaus jatkuu kuudentoista parhaan joukkueen voimin maanantaina. Aamun ensimmäisessä ottelussa Enterprise saa vastaansa puolalaisjoukkue Anonymon. Ottelu alkaa klo: 11:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Enterprise on saanut vahvistuksia kokoonpanoonsa, kun aikaisemman kokoonpanon surkein pelaaja Andrej ‘ADEJIS’ Kameništiak potkittiin joukkueesta, ja tilalle otettiin suorastaan monsteristatseilla farmannut romanialaispelaaja Raul “Blytz” Gligor.

Enterprise on pelannut loistavasti ensimmäisissä otteluissaan Blytzin kanssa. Molemmat alemman tason huippujoukkueet Endpoint sekä Savage kaatuivat yllättävän helposti, kun Blytz johti joukkonsa dominoiviin voittoihin. Vielä on epäselvää, liittyykö jopa suomalaispelaaja Ville “myltsi” Vilkman joukkueen vahvuuteen, sillä hän ainakin pelasi molemmissa edellä mainituista otteluista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joka tapauksessa Blytz nostaa joukkueensa osakkeita jo huomattavasti, ja tekee näin Enterprisestä huomattavasti vahvemman kandidaatin. Enterpriselle tarjotaan loistavaa kerrointa, kun ottaa huomioon Anonymon viime aikaiset vaikeudet. Anonymo on pelannut vasta kolme ottelelua joulutauon jälkeen, ja on täten varmastikin hieman ruosteessa.

Joukkueen vastustajat ensimmäisissä otteluissa ovat olleet todella heikkoja. Kunnon haastetta puolalaisjoukkueelle ei siis ole vielä heitetty. Vahvalla karttavalikoimalla varustettu Enterprise johdattaa täten Uhmapelaajat rahan luokse maanantaina.

10 euroa pelirahaa