CS la 17.09. klo 16:30

Enterprise - ECLOT

Enterpriselle pelattavaa kerrointa – joukkue voittanut vakuuttavia vastuksia viime aikoina!

Enterprise kohtaa lauantaina Counter-Striken maailmoissa tsekkijoukkue ECLOT:n Tipsport Prague Cup -turnauksessa. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä Enterprise on kertoimien valossa vain pienoinen ennakkosuosikki, vaikka joukkueen kokoonpano on huomattavasti tasokkaampi, ja joukkue on saanut aikaiseksi huomattavasti parempia tuloksia.

Enterprise on viime aikoina voittanut äärimmäisen kovatasoisia joukkueita, joihin lukeutuu mm. Bad News Eagles, Eternal Fire ja EC Kyiv. Joukkueen karttavalikoima näyttää vakuuttavalta, ja se sopii melko hyvin ECLOT:a vastaan. Enterprise tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Vertigon, kun ECLOT puolestaan poistaa Nuken.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

ECLOT saa omaksi kartakseen Dust 2:n, mikä on ainoa kartta, missä Enterprisellä ei ole kulkenut. Vaikka voittoja ei ole Dustissa napsunut, on osa peleistä kuitenkin ollut todella tiukkoja eikä Enterpriseä ole tuhottu kyseisessä kartassa kuin kertaalleen. Vaikka ECLOT saakin omaksi kartakseen hyvän kartan, saa sellaisen myös Enterprise, joka varmastikin valitsee itselleen Infernon, jossa voittoja on napsunut hurjasti.

Enterpriselle tarjottu kerroin on hyvä, ja se kannattaa hyödyntää pienellä panostuksella.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 16:30 alkaen.

10 euroa pelirahaa