CS pe 21.10. klo 20:00

Enterprise - HONORIS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovaa kerrointa TaZ:n HONORIS -joukkueelle!

Enterprise ja HONORIS kohtaavat perjantai-iltana CCT Central Europe Series 3 -turnauksessa. Turnauksen lohkovaihe pelataan Swiss-formaatilla (kolme tappiota = ulos, kolme voittoa = pudotuspelit), jonka ensimmäisen kierroksen otteluna kyseinen matsi toimii.

Klo: 20:00 alkavasta ottelusta aukeaa melko herkullinen betsikohde, kun HONORIS:n kertoimet ovat yllättävän korkealla. Selvästi paremman karttavalikoiman ja huomattavasti tasokkaamman formin ansiosta HONORIS on erittäin suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkueelle tarjotaan silti LuckyCasinolla peräti 1.78:n kerrointa. Järjetön tarjous.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

HONORIS tulee poistamaan oman vakipoistonsa Miragen, kun Enterprise puolestaan poistaa Vertigon. HONORIS saa omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, missä joukkue on voittanut kahdeksan ottelua kymmenestä viimeisen kolmen kuukauden aikana. Enterprise on voittanut yhden, ja hävinnyt kaksi ottelua Ancientissa.

Enterprise valinnee omaksi kartakseen Infernon, missä joukkueelle on kertynyt 59% voittoprosentti. HONORIS on puolestaan voittanut 55% pelaamistaan otteluista Infernossa. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Overpass, joka suosii niin ikään HONORIS:ta 80% voittoprosentilla.

HONORIS

@honorisgg
.@Sobol_CSGO 🥇🏆

Champion of Champions Tour CS:GO

@cctour_gg
💪As the new week of #CCT kicks in, we celebrate the best three players of the previous one among all our competitions!

👏Good job, champs!
🔹 @regalicsgo
🔹 @Luckyv1CSGO
🔹 @Sobol_CSGO