CS to 23.06. klo 20:00

Enterprise - MOUZ NXT

Suomalaispelaaja Jimpphat vahvoilla joukkueensa kanssa!

Torstain viimeisenä namupalana päästään tykittämään MOUZ:n akatemiajoukkuetta, joka kohtaa illan ottelussaan Enterprisen. Jimi “Jimpphat” Salon sisältävä akatemiajoukkue on ollut uskomattomassa vireessä viime aikoina voittaen jopa forZen, Sproutin sekä lukuisia muita huippujoukkueita. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

MOUZ NXT:n karttavalikoima on äärimmäisen vahva, ja sopii valtaisan hyvin juurikin Enterpriseä vastaan aivan kuin se olisi suunniteltu kyseistä joukkuetta varten. MOUZ poistaa vakipoistonsa Overpassin, mikä on yksi Enterprisen vahvimmista kartoista. Enterprise puolestaan poistaa toisen joukkueen kahdesta heikosta kartasta, jotka ovat Dust 2 sekä Vertigo. Kyseiset kartat ovat myös MOUZ NXT:n heikoimpia karttoja, joten joukkue saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Enterprise ei myöskään ole valitsemassa toista kartoista omakseen, sillä joukkue on yksinkertaisesti umpisurkea niissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Enterprise valinnee omaksi kartakseen Infernon, joka on joukkueen ainoa valttikortti ottelussa. Vain neljä kertaa kyseistä karttaa pelannut, ja kolmesti sen hävinnyt MOUZ NXT on kovan haasteen edessä kyseisessä kartassa. Loppu ottelusta on kuitenkin nuorten juhlaa, sillä MOUZ NXT saa omaksi kartakseen Nuken tai Miragen, ja kolmanneksi jää pakosti joku MOUZ NXT:n kolmesta vahvimmasta kartasta.

Mikäli joukkueelta löytyy samanlaista taistelua, kuin forZea vastaan nähtiin, on MOUZ NXT päivänselvä voittaja illan ottelussa. Ei nosteta panoksia kuitenkaan liian ylös suomilasit päässä, sillä Enterprise on yllätysvahva joukkue.

10 euroa pelirahaa