CS pe 28.10. klo 20:00

Enterprise - Nemiga

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nemiga selvästi tasokkaampi! Loistavaa kerrointa joukkueelle!

Enterprise ja Nemiga asettuvat vastakkain Epic GOCL -liigan ykköskauden ylemmän bracketin finaaliottelussa. Kyseisen ottelun voittaja etenee turnauksen finaaliin, kun häviäjä puolestaan tippuu alemman bracketin consolidation final -otteluun, mistä voi vielä nostaa itsensä koko turnauksen finaaliin. Panoksena on siis suora finaalipaikka.

Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se starttaa klo: 20:00. Nemiga on vain pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa, vaikka joukkue on pelannut huomattavasti paremmalla tasolla. Enterprise on toki napannut joitain yksittäisiä ja vakuuttavia voittoja, vaikkakin yleinen suoritustaso on silti Nemigaa perässä.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Nemiga tulee poistamaan oman vakipoistonsa Ancientin, kun Enterprise puolestaan poistaa Vertigon. Nemiga saa valittua itselleen Infernon, missä joukkue on voittanut 83% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana. Enterprise on kyseisessä kartassa pelannut peräti 20 ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja voittanut niistä 55%.

Enterprise valinnee itselleen varmastikin Overpassin, jolloin kolmanneksi kartaksi jäisi Nuke tai Mirage. Nemiga saa loistavat kartat otteluun, joissa Enterprisellä ei viime aikaisen formin perusteella pitäisi olla mahdollisuuksia. Nemigan kerroin on lahja, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Nemiga Gaming

@nemigagg

Nemiga Gaming

@nemigagg
Global Offensive Champions League \\ Playoffs

live: @nemigagg vs @TRICKED_esport

Broadcast: twitch.tv/csruhub
Nemiga 2:1 Tricked