CS ke 06.04. klo 16:30

Entropiq - Astralis

Astralis selvä ennakkosuosikki – yhden bookkerin kerroin ylitse muiden

ESL Pro Leaguen pudotuspelien avauspäivä oli menestys. ENCE sekä FaZe toimittivat odotettuun tapaan, ja etenivät puolivälieriin. Keskiviikkona pelataan kaksi viimeistä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelua, joissa niin Entropiq ja Astralis, kuin Heroic ja Liquidkin kamppailevat paikoista puolivälierissä.

Astralis on ylivoimainen ennakkosuosikki Entropiqiä vastaan pelattavassa ottelussa. Joukkueen lohko oli selvästi haastavampi, ja Astralis näytti huomattavasti tasokkaammalta. Entropiq eteni lohkostaan käytännössä ilmaiseksi pudotuspeleihin, kun G2 sekä fnatic joutuivat pelaamaan varapelaajien avulla. Heidän lisäkseen lohkossa LookingForOrg, NIP sekä MOUZ.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa juuri nyt Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta hurjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi.

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Astralis joutui omassa lohkossaan nähdä huomattavasti enemmän vaivaa. Joukkue voitti Complexityn, AGO:n ja Evil Geniusesin häviten molemmille Heroicille sekä NAVI:lle yllättävän tasaisten vääntöjen jälkeen. Astralis on parantanut, ja Asger “farlig” Jensenin nappaaminen joukkueeseen tuotti välittömästi tulosta.

Entropiq floppasi Pro Leaguen lohkonsa jälkeen pelaamissaan online-otteluissa häviten ECSTATIC:lle sekä SAW:lle. Joukkueen karttavalikoima ei edelleenkään ole tarpeeksi vahva. Joukkue poistaa vakipoistonsa Infernon, kun Astralis puolestaan poistaa Vertigon. Astralis nappaa varmastikin Nuken, kun Entropiq tähtää todennäköisesti Dust 2:een. Kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä esimerkiksi Mirage tai Ancient.

10 euroa pelirahaa