CS to 21.04. klo 12:00

Entropiq - Bad News Eagles

Bad News Eagles todella kova nippu

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Mukana on myös liuta hieman heikompia joukkueita A-lohkon tapaan. Entropiq ja Bad News Eagles ovat tätä kastia, ja kohtaavat klo: 12:00 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Entropiq on asetettu melkoisen ronskiksi ennakkosuosikiksi, vaikka Bad News Eagles on todella tulivoimainen joukkue, ja on näyttänyt omissa otteluissaan todella vaaralliselta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Bad News Eagles on vahva joukkue, josta löytyy muutama todella tasokas yksilö. Ottaen huomioon Entropiqin viime aikaiset heikkoudet etenkin alemman tason otteluissa, on Bad News Eaglesin voitto enemmän kuin mahdollinen. Joukkue ei ole pelannut virallisia otteluita viimeiseen neljään kuukauteen, sillä kolmella rosterin pelaajalla on ilmeisesti edelleen sopimukset joukkueen entiseen organisaatioon BLINK:n, jonka alla kolmikko on joutunut pelaamaan muutamia otteluita. Pelaajat ovat kuitenkin ilmoittaneet haluavansa jatkaa viisikkona.

Ottelun karttavalikoimaa on hieman hankala ennustaa Bad News Eaglesin vähäisten pelimäärien vuoksi. Ongelmaksi koituu myös Entropiqin puolelta otteluun valmistautuminen, sillä joukkuetta on tällä hetkellä lähes mahdoton antistratata, ja näin ollen valmistautuminen otteluun lähtee oman pelin kautta. BO1-ottelussa Bad News Eaglesin kerroin on yksinkertaisesti liian iso.

10 euroa pelirahaa