CS ke 04.05. klo 15:30

Entropiq - BIG

BIG:n tasoitukselle jättimäistä kerrointa

Keskiviikko aloitetaan CS:n puolella IEM Dallasin suljettujen karsintojen parissa. Entropiq ja BIG taistelevat päivän ensimmäisessä ottelussa paikasta IEM Dallasin pääturnauksessa. Häviäjä ei tipu vielä ulos, vaan saa toisen mahdollisuuden alemman bracketin puolella. Voittaja kuitenkin varmistaa jo paikkansa Atlantin toisella puolella pelattavaan turnaukseen.

BIG on todella suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen uusi kokoonpano on äärimmäisen tulivoimainen, ja nyt kun taktiikkaosastollekkin on saatu vahvistusta legendaarisen saksalaisvalmentaja Fatih “gob b” Dayikin toimesta, on BIG:n palaset todella hyvin kohdallaan. Josef “faveN” Baumann ja Karim “Krimbo” Moussa sopivat joukkueeseen loistavasti, ja tekevät BIG:stä vihdoin joukkueen, joka pystyy kilpailemaan myös tulivoima-akselilla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

BIG pelasi keskiviikon IEM Dallas-ottelunsa entisen pelaajansa Nils “k1to” Gruhnen kanssa. Herra tuurasi faveN:a, joka ei organisaation tiedotteen mukaan tuntenut oloansa pelikuntoiseksi. On vielä hämärän peitossa, pelaako faveN Entropiqia vastaan, mutta vaikka hän ei pelaisikaan, on BIG:llä loistavat edellytykset murskavoittoon siitä huolimatta.

BIG:n karttavalikoima on yksinkertaisesti liian vahva tällä hetkellä. Entropiqin ainoa mahdollisuus on Overpassissa, missä normaalisti kyseisen kartan poistava MOUZ voitti BIG:n edellispäivänä murskalukemin. BIG ei voinut valmistautua kyseiseen karttaan, ja MOUZ:n puolesta puhui vahva yllätyselementti. Saksalaisjoukkue on varmasti paneutunut keskiviikon Overpassin virheisiin, ja kun otetaan huomioon, ettei Entropiq ole kyseisessä kartassa kovinkaan hyvä, kelpaa BIG:n massiivinen 2,70 -kerroin ottelun tasoitukselle mainiosti.

10 euroa pelirahaa