CS pe 10.06. klo 17:00

Entropiq - ECSTATIC

mir täydentää Entropiqin kokoonpanoa

Perjantain kolmannessa CS-betsissä päästään nauttimaan uudistuneen Entropiqin otteista, kun joukkue saa Republeaguen kolmannella kaudella vastaansa ECSTATIC:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Entropiq nappasi kokoonpanoonsa Viktor “Lack1” Boldyrevin tilalle jo kauan sitten Spiritistä vapautuneen huippulahjakkaan Nikolay “mir” Bityukovin.

Mir näytti jo todella lupaavalta herran ensimmäisessä ottelussa Entropiqin paidassa. Entropiq pelasi K23:sta vastaan todella tasaisen BO3-ottelun, jonka päätteeksi Entropiq nappasti 2-1 -voiton. Mir oli joukkueensa paras suorittaja 1,10 ratingillä napaten 69 tappoa koko ottelusarjassa. Mir loisti etenkin ottelun toisessa kartassa Nukessa, missä mir nappasi 27 tappoa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

ECSTATIC tulee päivän ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Miragen. Entropiq puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Infernon, joka on samalla yksi ECSTATIC:n parhaimmista kartoista. Entropiq saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Dust 2:n, joissa molemmissa ECSTATIC on varsinkin tilastojen valossa selvästi heikompi.

ECSTATIC valinnee omaksi kartakseen Vertigon. Joukkue on tilastojen valossa tehokkaampi kyseisessä kartassa, mutta huomioon on otettava mir:n mahdollinen suorituskyky. K23:sta vastaan mir syyttyi juurikin vastustajan karttavalinnassa, kun Entropiq oli ensin hävinnyt omansa. Mir:ltä voi odottaa jatkossa yhä kovempia suorituksia, ja kun vastaan asettuu heikosti pelannut ECSTATIC, näyttää venäläisjoukkueen mahdollisuudet todella hyviltä.

10 euroa pelirahaa