CS ti 18.01. klo 13:00

Entropiq - ECSTATIC

ECSTATIC menetti valmentajansa sekä joukkueen taso on tippunut hurjasti

Tauon jälkeinen ensimmäinen vetopäivä oli suuri menestys. Jatketaan samalla mallilla kohti tiistain betsejä, joita riittää jälleen jokaiseen makuun tykkää sitten äidistä tai tyttäristä. Tiistai aloitetaan Funspark ULTI -turnauksen merkeissä, jossa kahdeksan joukkuetta taistelee 250 000 dollarin palkintopotista. Mukana on niin fnatic, kuin Astraliskin sekä myös Gambit, Extra Salt ja BIG.

Näiden huippujoukkueiden lisäksi turnauksesta löytyy muutama haastajajoukkue. Entropiq ja ECSTATIC kuuluvat tähän kategoriaan, ja kohtaavat itseasiassa turnauksen avausottelussa. Klo: 13:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa kyseiset joukkueet metsästävät paikkaa ylemmän bracketin välieräottelusta, johon vastaan asettuu Gambit – Extra Salt -ottelun voittaja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Entropiq on kertoimien valossa täysin ansaitusti ottelun ennakkosuosikki. Joukkue on pystynyt pitämään läpi loppuvuoden selvästi paremman vireen. Tämän lisäksi ECSTATIC koki suuren pettymyksen, kun joukkueen legendaarinen valmentaja Martin “trace” Heldt lähti Astraliksen organisaatioon juniorijoukkueen valmentajaksi.

ECSTATIC ei muutenkaan ole enään samalla tasolla, kuin Lyngby Vikings -nimen alla pelatessaan. Turns out – täysin typerä nimimuutos voi ilmeisesti myös vaikuttaa joukkueen tuloksiin. Totisesti on kylläkin todettava, ettei ECSTATIC ole ollut tasollaan, joka ei ole edes parhaimmillaan Entropiqin levelillä. Venäläisjoukkue tulee olemaan vuonna 2022 yksi suurimmista haastajista huippujoukkueille.

10 euroa pelirahaa