CS ma 02.05. klo 13:30

Entropiq - fnatic

fnatic umpisurkeassa vireessä – muutoksien aika?

IEM Dallasin viimeiset suljetut karsinnat käydään alkuviikosta. Viikko startataan ensimmäisen kierroksen otteluilla, missä klo: 13:30 alkavissa otteluissa ensin CPH Flames ottaa revanssin EC Kyiviä vastaan. Toisessa striimissä samanaikaisesti venäläisjoukkue Entropiq haastaa surkeasti pelanneen fnaticin, joka odottaa venäläisen CS-insiderin mukaan massiivisia kokoonpanomuutoksia.

Molemmilla joukkueilla on viime viikkojen otteluiden perusteella petrattavaa. Molemmat jäivät ulos Majoreilta RMR-karsintojen päätteeksi, sillä pelit ei yksinkertaisesti kulkeneet. Entropiq hävisi HEET:lle, Anonymolle ja Bad News Eaglesille, kun fnatic puolestaan hävisi Heroicille, SAW:lle sekä Eternal Firelle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Entropiqin puolustukseksi on sanottava, että joukkueen lohko oli haastava usean “tuntemattoman” joukkueen läsnäolosta johtuen. Joukkue hävisi kaksi paras yhdestä -formaatilla pelattavaa ottelua jatkoajan sekä täysien kierrosten päätteeksi, mikä ei tietenkään ole ideaalia. Umpisurkea joukkue ei edelleenkään ole, ja potentiaalia löytyy vaikka tämän vuoden majorit jäivätkin sivuun.

Entropiq tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Infernon, kun fnatic puolestaan poistaa varmastikin Vertigon. Venäläisjoukkue saa oman comfort-pickinsä Dust 2:n peliin, kun fnatic puolestaan valitsee varmastikin Miragen. Kolmanneksi kartaksi jäänee Overpass. Ottaen huomioon huhun fnaticin kokoonpanovaihdoksista, joukkueen umpisurkean rosterin sekä formin, on venäläisjoukkue selvä suosikki ottelun voittajaksi. Liikaa painoarvoa huhuille ei tietystikään voi antaa, mutta tässä vaiheessa lapsikin osaisi kertoa, että muutoksia tarvitaan, ja niitä on tulossa.

10 euroa pelirahaa