CS pe 21.01. klo 13:00

Entropiq - Gambit

Entropiq haastaa Gambitin, tarjolla yli kolmen kerrointa!

Funspark ULTI -turnaus jatkuu perjantaina kahden ottelun voimin. Vuorossa on ylemmän bracketin jatko-ottelut, joiden voittajat etenevät ylemmän bracketin finaaliin. Häviäjät puolestaan saavat vielä yhden mahdollisuuden alemman bracketin kautta, jossa on pakko voittaa kaikki ottelut.

Perjantain ensimmäinen ottelu alkaa klo: 13:00. Venäläisjoukkueet Entropiq sekä Gambit kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, johon Gambit on merkattu kertoimien valossa suureksi ennakkosuosikiksi. Gambitin ensimmäisessä ottelussa kuitenkin jo nähtiin, että joukkue ei ole aivan parhaassa tikissä, kun Complexity pystyi haastamaan, ja jopa voittamaan Gambitin venäläisjoukkueen karttavalinnassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Entropiq on äärimmäisen tulivoimainen joukkue, joka onnistui ensimmäisessä ottelussaan voittamaan ECSTATIC:n. Joukkue on osoittanut todellista osaamista viime kuukausina, varsinkin, kun otetaan mukaan syksyn major-turnaus, jossa Entropiq sijoittui Challengers Stagella 2-3 -lukemiin päätyneiden joukkueiden joukkoon. Venäläisjoukkue kärsi lopulta tiukan tappion Vitalitylle, ja ei täten päässyt Legends Stagelle.

Entropiqin kerroin on varsin pelattava, kun ottaa huomioon, miten CIS-joukkueet usein pelaavat täysin ristiin omat ottelunsa. Joukkueiden tieto toisistaan on niin korkealla tasolla, että peli tulee lopulta pitkälti kääntymään strategisiin peliliikeisiin sekä siihen, kumpi ampuu serverillä kovempaa. Entropiq pystyy täysin vastaamaan Gambitin tarjoamaan tulivoimaan, joka tekee päivän ottelusta äärimmäisen mielenkiintoisen.

10 euroa pelirahaa