CS ti 09.11. klo 16:00

Entropiq - HAVU

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU haastaa majoreilla loistavasti pelanneen Entropiqin

Majorit on taputeltu, ja on aika palata normaaliin päivärytmiin. Post Event Blues iskee kovasti, mutta ei anneta sen haitata, vaan hyökätään täysillä heti uuden viikon tarjoamiin Counter Strike -matseihin, jotka voivat mahdollisesti lievittää hieman majorien jälkeistä tyhjyyttä. Pinnacle Fall Seriesin pudotuspelit olivat majoreiden ajan tauolla, mutta jatkuivat heti maanantaina puolivälierien merkeissä. Nyt edessä on välierät, joista päivän toisessa suomalaisjoukkue HAVU saa vastaansa kovatasoisen majoreillakin pitkälle päässeen Entropiqin. Ottelu alkaa klo: 16:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Entropiq on kaikissa joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa ollut aina parempi jokaisessa muussa kartassa paitsi Dust 2:ssa. Dust 2 oli loistava kartta HAVU:lle ennen sen metamuutosta, joka mahdollistaa vahvoja puskuja CT-puolella sekä rajoittaa terroristien mappikontollin saamista kierroksen alkuvaiheessa. HAVU:lla ei ole lähtenyt Dust 2 rullaamaan läheskään yhtä hyvin toisin kuin Entropiqilla, joka majoreillakin onnistui voittamaan esimerkiksi Astraliksen kyseisessä kartassa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Entropiqin vire oli vahva majoreilla, ja joukkueen tekeminen parantui useassa kartassa hurjasti. Jo ennestään selvästi HAVU:a korkeammalla tasolla pelannut Entropiq sai majoreilta suurta itseluottamusta, joka näkyi joukkueen maanantain puolivälieräottelussa Nemigaa vastaan, missä joukkue suorastaan tuhosti Nemigan lukemin 2-0.

HAVU:n mahdollisuudet napata kartta Entropiqiltä ovat hyvin pienet. Joukkueen karttavalikoimasta ei löydy aiemman Dustin lisäksi muuta karttaa, missä joukkue voisi todellisuudessa haastaa Entropiqin varsinkin, kun venäläisjoukkueen itseluottamus on tällä hetkellä aivan katossa.

Clean 2-0 sweep over @SINNERS_Esports, GG WP 🔥

We will face @Entropiqteam tomorrow in semi-finals at 16:00 EET ⚔️

#HAVUJA #PinnacleFallSeries