ke 20.10. klo 14:30

Entropiq - MAD Lions

MAD Lions erittäin vahvoilla majoreihin keskittyvää Entropiqiä vastaan

Dreamhack Open November -turnauksen suljetut karsinnat alkavat keskiviikkona. Päivä aloitetaan neljällä ylemmän bracketin avausottelulla, joiden voittajat etenevät ylemmän bracketin välieriin, mistä on tarjolla kaksi paikkaa ensi kuussa pelattavaan turnaukseen. Häviäjät puolestaan tippuvat alempaan bracketiin, jossa on jaossa vain yksi pääsylippu turnaukseen.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista pelataan MAD Lionsin ja Entropiqin välillä. Ottelu alkaa klo: 14:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. MAD Lionsin taso on ollut hurjan hyvä viime aikoina, kun Entropiq puolestaan joko säästelee energiaa majoreille, tai on pudonnut kyydistä pahemman kerran.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

MAD Lions on paperilla ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen karttavalikoima on loistava ja sopii erinomaisesti Entropiqiä vastaan. Nuorisojoukkue tulee poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun Entropiq puolestaan poistaa Infernon. Tällöin MAD Lions saa valittua omaksi kartakseen Nuken, jossa joukkue on ollut todella kovassa formissa.

Volodymyr ”Woro2k” Veletniukin johdolla MAD Lions etenee otteluun erittäin vahvoin ennakkoasetelmin. Edes Entropiqin potentiaaliset karttavalinnat Mirage ja Ancient, ei horjuta MAD Lionsin prosentteja, sillä joukkue on ollut niissäkin todella vaarallinen. Kun Entropiq todennäköisesti suuntaa keskittymisensä kohti pian alkavaa major-turnausta, on MAD Lions hyvin vahvoilla päivän ottelussa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %