CS la 25.06. klo 16:00

Entropiq - OG

Entropiq selvä altavastaaja OG:n edessä

Entropiq ja OG pelaavat vastakkain lauantain ensimmäisessä Roobet Cupin ottelussa. Ottelu alkaa tuttuun tyyliin klo: 16:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Entropiq on pienoinen altavastaaja otteluun, kun OG nauttii 1,60 -kertoimia. Näistä pääsee Uhmapelaajatkin nauttimaan, sillä OG:n mahdollisuudet ottelussa ovat loistavat.

OG poistaa ottelussa vakipoistonsa Nuken, kun Entropiq puolestaan poistaa Infernon. OG saa tällöin valittua omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Miragen, mikä on ollut Entropiqin heikoin kartta viimeisen kolmen kuukauden aikana. Entropiq valinnee Overpassin, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Dust 2.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

OG on karttavalikoiman puolesta selvästi vahvempi joukkue. Vaikka OG:ta Blast Lisbonissa varapelaajan roolissa kantanut Abdulkhalik “degster” Gasanov ei ole enään joukkueen mukana, on OG silti selvä ennakkosuosikki iltapäivän otteluun. OG:n neljän miehen vahva core on vahvempi kuin Entropiqillä, ja mikäli Nikolay “mir” Bityukov ei pelaa elämänsä peliä, ei venäläisjoukkueella ole tänä iltana palaa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa