CS ke 17.11. klo 13:30

Entropiq - Sinners

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Entropiq pitää major-formiaan yllä edelleen

Entropiq ja Sinners asettuvat vastakkain keskiviikkona klo: 13:30 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ottelu on osana V4 -turnausta, missä joukkueiden lisäksi kilpailee mm. Gambit, BIG ja Movistar Riders. Turnaus pelataan Unkarissa LAN-ympäristössä, mikä suosii ehdottomasti Entropiqin kaltaista kovassa vireessä olevaa joukkuetta.

Entropiq sai majoreilta aivan käsittämättömän boostin oman forminsa kannalta. Joukkue on voittanut majoreiden jälkeen kaikki pelaamansa viisi ottelua, joissa joukkue on saanut vastaansa Fiendin, Sinnersin, Lyngby Vikingsin, HAVU:n ja Nemigan. Entropiq on ollut suorastaan ylivoimainen, mikä ei sinänsä yllätä, sillä joukkueen taso nousi hurjasti majoreiden aikana.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Päivän ottelu Entropiqin ja Sinnesrin välillä pelataan paras yhdestä -formaatilla, mikä tarkoittaa sitä, että joukkueet saavat kummatkin kolme karttapoistoa. Entropiq poistaa varmastikin Infernon, Nuken tai Ancientin sekä Vertigon, kun Sinners puolestaan poistaa Dust 2:n, Miragen ja Overpassin. Tällöin ottelu pelattaisiin Ancientissa tai Nukessa riippuen Entropiqin poistosta.

Molemmissa kartoissa Entropiqin vire on ollut äärimmäisen hyvä, kun taas Sinnersin vire on selvässä laskusuhdanteessa. Aiemmin loistavina karttoina Sinnersille olleet Nuke ja Ancient ovat selvästi laskeneet Sinnersin tason mukana, ja täten edelleen major-virettä yllään pitävä Entropiq lähtee otteluun valtaisana ennakkosuosikkina.

Dmitry Bogdanov

@hoochR
2-0 against @Team__Fiend at Republeague GG! V4 starts for us tomorrow it’s great to be back on lan ! Let’s go @Entropiqteam #thisisourworld