Kakkonen la 13.08. klo 15:00

EPS - FC Jazz

FC Jazz noussut lohkonsa kurkoksi!

Lauantain Kakkosen nosto otetaan Espoossa pelattavasta B-lohkon pelistä, jossa putoamiskurimukseen valunut EPS isännöi sarjaa johtavaa FC Jazzia. Porilaiset vieraat ovat olleet viime ajat kovassa iskussa, ja tulosta on syntynyt. EPS sen sijaan on kyykännyt pahasti, ja tästä voi syyttää joukkueen märkiä sytykkeitä – joukkue on KaaPon jälkeen tehnyt lohkossa vähiten maaleja.

EPS voitti välissä pari peliä, kun vastassa olivat heittopussi KaaPo ja suvantovaiheessa ollut Ilves/2. Jälkimmäinen otti sittemmin EPS:stä revanssin, ja myös HPS oli kotonaan parempi. Maaleja on alkanut syntymään hieman paremmin, mutta se on tapahtunut puolustuksen kustannuksella. Viime ottelussa Junnosuke Watanabe sai korttitilinsä täyteen, ja keskikenttämies huilaa tässä matsissa.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

Jazzin maalitykki Firmino on tehnyt enemmän maaleja kuin EPS yhteensä. Maaliahne brassi on ollut elementissään, kun Jazz on pyyhkinyt tieltään vastustajat – vain Honka Akatemia onnistui pitämään Jazzin kolmisen viikkoa sitten nollilla ja vei porilaisilta pisteet mukanaan. Jazz pelaa vauhdikasta jalkapalloa, joka mänöö kansahan. Impton Söderlundin korttitili tuli paikallisderbyssä täyteen, ja Ben Stroudin pelikuntoa jännitetään.

Tässä maistuu jossain määrin FC Jazzin vierasvoitto. Joukkueet ovat menneet eri suuntiin, ja porilaiset ovat tässä ainakin 50% suosikkeja. Betsi BetTargetille, jonka matalan kynnyksen bonari kannattaa ottaa harrastepelejä ryydittämään!

10 euroa pelirahaa