F Liiga to 15.09. klo 18:30

EräViikingit - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ErVin korpivaellus alkakoon. TPS on täysin ylikylän nippu F-liiga-avauksessa!

Suomen suurimman salibandyseuran edustusjoukkue on viime vuodet tehnyt tasaisen tappavaa sukellusta F-liigan kärkijoukkueesta kohti sarjan häntäpäätä. Kahdella edellisellä kaudella EräViikinkien kausi päättyi suoraan runkosarjaan, eikä pudotuspelipaikka tulevallakaan kaudella järin todennäköiseltä vaikuta. Ongelmat juurtavat alkunsa aina seura organisaation huipulta, ja kuusi vuotta vanhasta fuusiosta on enää ainoastaan rauniot savuamassa.

Siirtomarkkinoilla hajuton ja mauton sirkusteltta ei juurikaan tulijoita seuran ulkopuolelta houkutellut ja toiseen suuntaan ovi kävi kahta kauheammin. Tehokonkarit Mika Moilanen ja Lauri Kapanen jättävät kärkiketjuihin isot aukot täytettäviksi ja kapteeni Jani Kukkolan joka vuotinen laskutrendi saanee jälleen tällä kaudella jatkoa. Tommi Rosendahl on ainut pesuveden kestävä tähtipelaaja, kun vierellä tehoja nakutteleva kukkopoika Joakim Lund on vielä hyvin kesy varsa isojen poikien karsinassa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

TPS on organisaationa menossa täysin päinvastaiseen suuntaan ja viime kauden nelossija jätti jälleen mustavalkoisille mukavasti hampaankoloon. Tuleva kausi on varmasti nyky pelaajarungon yksi viimeisistä hitaista ja mikä tahansa muu kuin mitali juhlakauden päätteeksi olisi Aurajoen rannalla valtava pettymys.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön TPS Salibandy (@tpssalibandy) jakama julkaisu


Miko Kailialan ja Ville Hirvisuon rinnalle harjoituskaudella istutettu Peteris Trekse on yksi liigakauden mielenkiintoisimmista pelaajista ja kakkosviulussa lempeä jätti Mikko Hautaniemi on vaarallinen yhdessä Valtteri Vesterisen kanssa. Puolustussuuntaan Palloseuran identiteetti on käsittämättömän vahva, eikä tähtikassari Oskari Fäldenin tarvitse tolppien välissä liiemmin urakoida.

Tasoero kaksikon välillä on todella suuri ja nuori kotjoukkue joutuu melkoiseen pyöritykseen heti sarja-avauksessaan. EräViikinkien syömähampaan Rosendahl-Lund tylsyttäminen on vieraille lasten leikkiä, eikä suurempikaan selkärangan notkahdus kotijoukkueen puolelta yllättäisi. Tykitellään uhmakkaasti lapulle Tepsin vähintään kolmen maalin vierasvoitto!