la 25.08. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eredivisie: PEC Zwolle-PSV Eindhoven | Onko Zwollen lepoedusta hyötyä vai ei?

Kotijoukkue Zwollen koneet käynnistyvät todella hitaasti eikä tilannetta auta se että vastaan saapuu sarjan dominoivin joukkue. Zwolle on hävinnyt molemmat pelinsä, kauden ensimäisessä pelissä Zwolle joutui taipumaan 2-3 Heerenveenille. kotijoukkueen molemmat osumat tulivat rangaistuspotkuista joista vastasivat seuraan täksi kaudeksi siirtynyt Mike van Duinen. Toisessa ottelussa Zwolle vieraili Utrechtin pyhätössä ja lähti sieltä 2-0 tappio niskassa kotiin.
Kotijoukkueen vahvuudesta on poissa loukkantumisten takia Dico Koppers joka on ollut sivussa jo yli 8 kuukautta sekä Paal Kenneth jolla loukkantumisten takia tämä on jo neljäs peli josta hän on sivussa. Zwolle kärsii jo nyt pienestä maalinteko ongelmasta sillä seura ei ole tehnyt ainuttakaan peltilanne maalia tällä kaudella, vain kaksi erikoistilanne maalia josta seuran debytantti upotti molemmat. Seuran viimekauden paras maalintekijä Mustafa Saymak siirtyi täksi kaudeksi Turkkiin ja todellista korvaajaa Zwolle ei ole löytänyt.
Vierailijat voittivat mestarien liigan karsinnoissa BATE:n vieraissa 2-3 ja näin PSV:llä on kaksi vuorokautta vähemmän lepoaikaa tähän otteluun lähtiessä. Hollaninmaalla PSV on aloittanut urakkansa loistavasti, seura on voittanut molemmat ottelunsa. Eindhovenissa eli PSV:n kotikaupungissa joukkue starttasi kauden ja voitti kotonaan Utrechtin puhtaasti 4-0. toisessa ottelussa PSV nappasi niukan vierasvoiton sittardia vastaan 1-2 kun nuori puolustaja Dante Rigo iski voittomaalin 90 peliminuutilla.
PSV voitti sarjan viimekaudella ja myös tänäkin vuonna on suurin mestarisuosikki sillä taitoa ja tulivoimaa seurasta todella löytyy! Joukkueelta nimittäin löytyy sellainen hyökkäyskolmikko jotka osaavat maaleja tehdä: Hirving Lozano, Stewen Berwjin sekä Luuk de Jong. Etenkin Lozano ihastutti MM-kisoissa ja kaveria oltiin viemässä muunmuassa Barceloonaan ja Real Madridiin mutta loppujenlopuksi jäi edustamaan PSV:tä. Se onkin ollut kannattava ratkaisu sillä Lozano on tehnyt kauden jokaisessa pelissä maalin. PSV:n sairastupa on täysin tyhjä joten siellä on hommat hyvällä mallilla.
Lepoaika antaa vain todella pienen edun kotijoukkueelle mutta vastaan tulee paljon aikaisempia vastustajia kovempi seura, PSV todennäköisesti haluaa heti kauden ensimmäisitä ”helpoista” peleistä napata täydet pisteet ja täten jättää heidän ykköshaastajansa Ajax:n taakseen. PSV tulee selvästi tämän ottelun klaaraamaan nimiinsä, runsasmaalista ottelua tullaan todennäköisesti seuraamaan.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ