ESL One Belo Horizonte ke 13.06. klo 16:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ESL One Belo Horizonte, CS:GO | Kotiyleisön turvin rahat taskuun!

SK Gaming voittoon kotiyleisön turvin?
ESL One Belo Horizonte alkaa vihdoin 13. päivä Kesäkuuta. Turnausta on odoteltu jo kauan, sillä kyseessä on ensimmäinen iso turnaus Brasiliassa. Turnauksessa pelaa kahdeksan eri joukkuetta, joista osa on selvästi huonompia, kuin toiset. Turnauksen parhaat joukkueet ovat Mousesports, SK Gaming ja Team Liquid.
Turnauksen avauspäivänä kotijoukkue SK Gaming kohtaa turkkilaislähtöisen Space Soldiersin. Aiemmassa vihjeessämme arvioimme SK:n voittamaan turnauksen, sillä mielestämme se, että turnaus pelataan Brasiliassa, on suuri etu SK:lle. Kotiyleisön alla pelaaminen on johtanut todella usein erinomaisiin tuloksiin muiden joukkueiden osalta, ja emme näe tätä turnausta poikkeuksena.
SK on saanut viettää Brasiliassa muutaman viikon, sillä heidän edellinen turnaus oli Moche XL Esports, joka pelattiin Portugalissa. SK voitti kyseisen turnauksen odotetusti, sillä turnauksessa ei ollut yhtään kansainvälisesti menestynyttä joukkuetta – paitsi SK.
Brasilialaiset ovat parantaneet peliänsä huimasti viimeisen kuukauden aikana. Joukkue näytti melkein tuhoon tuomitulta Jake “Stewie2k” Yip:n liityttyä joukkueen vahvuuteen. Brasilialaiset ovat kuitenkin saaneet peliänsä selvitettyä, ja joukkue alkaa näyttää vaaralliselta.
SK on voittanut kuukauden aikana Adrenaline Cyber Leaguen ja Moche XL Esports turnaukset, jotka eivät ole saavutuksia sinänsä, mutta vaikuttavat positiivisesti joukkueen itsevarmuuteen ja motivaatioon. SK onnistui myös voittamaan Team Liquidin, jota povataan maailman toisiksi parhaaksi joukkueeksi StarSeries i-League Season 5 turnauksessa.
Space Soldiers ei ole tähän mennessä vakuuttanut ketään lan turnauksissa. Turkkilaiset olivat huikeassa iskussa ESL Pro League online liigassa, mutta joukkueen ensimmäiset isot lan turnaukset menivät huolla penkin alle, jonka suurin syy on varmasti jännitys ja uudet olosuhteet.
Space Soldiers on iso altavastaaja papereissamme tähän otteluun ja turnaukseen lähdettäessä. Joukkue ei ole onnistunut vakuuttamaan muualla kuin online peleissä, joka on iso ongelma puhuttaessa turnauksista, joissa on jopa 15 000 ihmistä paikan päällä katsomassa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ