su 17.06. klo 23:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ESL One Belo Horizonte, CS:GO | Kotiyleisön turvin turnausvoittoon?

ESL One Belo Horizonte alkaa 13. päivä Kesäkuuta Brasiliassa. Turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, jotka ovat FaZe, Ghost, Space Soldiers, SK, Mousesports, Não Tem Como, BIG ja Team Liquid. Ennakkoon turnauksen suurin ennakkosuosikki on Team Liquid, joka on hävinnyt viimeisen kuukauden aikana Astralikselle kahdessa finaalissa, jotka olivat ECS ja ESL Pro League.
Turnaus pelataan Brasiliassa, joten SK ja Não Tem Como pelaavat kotiyleisönsä edessä SK:n ollessa huomattavasti suositumpi ja parempi joukkue, kuin Não Tem Como. SK on viime päivinä näyttänyt heräämisen merkkejä, kun joukkue voitti Adrenaline Cyber Leaguen ja Moche XL Esports turnaukset. Voitot olivat erittäin tärkeitä SK:n itsevarmuuden kannalta, vaikka turnauksessa ei ollut muita hyvätasoisia joukkueita.
SK pelasi myös loistavasti StarSeries i-League Season 5 turnauksessa, kun joukkue tippui tiukasti Natus Vincerelle puolivälierissä. Sitä ennen SK voitti Liquidin 2-1 (16-12, 14-16, 16-13) upealla pelillään.
SK:n pitäisi saada tajuton virtapiikki brasilialaisesta yleisöstä. Brassit ovat tunnetusti erittäin tulista porukkaa, ja he antavat varmasti kaiken voimansa SK:lle kannustamalla heitä täysillä. Turnauksessa ei myöskään ole paljoa tämän hetken kärkijoukkueita. Turnauksen parhaat joukkueet ovat ylivoimaisesti Mousesports, SK ja Liquid. Muilla joukkueilla ei pitäisi käytännössä olla mitään mahdollisuuksia taistella turnausvoitosta.
SK:n turnausvoittoa haemme lähinnä kotiyleisön, ja SK:n viime aikaisten turnausvoittojen takia. Joukkue on varmasti saanut hurjan motivaatiopiikin, ja luulisi, että joukkue antaa aivan kaikkensa tässä turnauksessa ennen kuin he suuntaavat Saksassa pelattavaan ESL One Cologne turnaukseen, joka on ylivoimaisesti vuoden isoin turnaus, jos major-turnauksia ei lasketa mukaan. Jos SK aikoo herätä, on sen tapahduttava nyt, sillä seuraava major-turnaus kolkuttelee jo ovella ESL One Colognen jälkeen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ